Mrs M to the Rescue - Online!

Mrs M to the Rescue - Online!

Från 200,00 SEK

Online-event

Datum

7 jan 2023 14:30 - 31 dec 2023 23:00

Beskrivning

Mrs M to the Rescue - How to FEEL fucking freaking fabulous!

Mrs M - the FAB Coach's populära föreläsning How to FEEL fucking freaking fabulous finns nu på begäran online! Allt du behöver veta om WHY we need to FEEL fabulous och sedan i praktiken HOW to FEEL fabulous! Denna dryga entimmes långa föreläsning pratat om Woman Power, det politiska statementet av rött läppstift, hur vi kan påverka våra hjärnvågor att jobba annorlunda beroende på vad vi klär oss i för kläder samt hur de rätt underkläderna kan få dig att må. För att avslutas med världen bästa partytrick! ;)

Ett av knepen till HOW to FEEL fucking freaking fabulous är underkläder. Underkläder är vuxenversionen av "klack-i-klackskoskänslan". D.v.s den där känslan som ni känner igen från när man var liten, när man fick gå på fest och sätta på sig sina klack-i-klackskor (lackskor), livet lekte och man kände sig så fin ända in i själen! 
Men det här med underkläder är ju inte helt lätt. Vad är skillnaden mellan en strumpebandshållare och höfthållare, hur ringer man till Paris iklädd en gördel och varför är korselett bra mycket bättre än långkalsonger på vintern? Och hur är det nu med korsetter, tortyrverktyg ett en befrielse så att du kan both eat the chocolat AND have the waist? Mrs M kommer att guida dig rätt samtidigt som hon delar med sig av sina egna misstag (så att du slipper göra dom) och en massa extra lärofyllda anekdoter från underklädernas förtrollade värld. Vad har egentligen brunsås med stockings att göra?

Denna timme avslutat också med en liten extra treat, ett burlesknummer från Mrs M's elever "Diamonds in the rough". Bara en sån sak är ju värt pengarna liksom! ;)

Vid köp av biljett så får du ett bekräftelsemail med länk till videon med föreläsningen. Den är ca 70 min lång.
Vill du köpa ett signerat exemplar av Mrs M's bok "How to FEEL fucking freaking fabulous - aktivera din Woman Power" (250 kr + frakt) skicka ett mail till info@thefabcoach.com.

Föreläsningen är inspelad live med publik hos Birger Jarls Under i mars 2020.

Arrangör

Här hittar du biljetter till alla offentliga event med the FAB Coach Mrs M.

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer