Mrs M to the Rescue - Online!

11 okt 2020 15:00 - 31 okt 2020 23:59

Mrs M to the Rescue - How to FEEL fucking freaking fabulous!

Mrs M - the FAB Coach's populära föreläsning How to FEEL fucking freaking fabulous finns nu på begäran online! Allt du behöver veta om WHY we need to FEEL fabulous och sedan i praktiken HOW to FEEL fabulous! Denna dryga entimmes långa föreläsning pratat om Woman Power, det politiska statementet av rött läppstift, hur vi kan påverka våra hjärnvågor att jobba annorlunda beroende på vad vi klär oss i för kläder samt hur de rätt underkläderna kan få dig att må. För att avslutas med världen bästa partytrick! ;)

Ett av knepen till HOW to FEEL fucking freaking fabulous är underkläder. Underkläder är vuxenversionen av "klack-i-klackskoskänslan". D.v.s den där känslan som ni känner igen från när man var liten, när man fick gå på fest och sätta på sig sina klack-i-klackskor (lackskor), livet lekte och man kände sig så fin ända in i själen! 
Men det här med underkläder är ju inte helt lätt. Vad är skillnaden mellan en strumpebandshållare och höfthållare, hur ringer man till Paris iklädd en gördel och varför är korselett bra mycket bättre än långkalsonger på vintern? Och hur är det nu med korsetter, tortyrverktyg ett en befrielse så att du kan both eat the chocolat AND have the waist? Mrs M kommer att guida dig rätt samtidigt som hon delar med sig av sina egna misstag (så att du slipper göra dom) och en massa extra lärofyllda anekdoter från underklädernas förtrollade värld. Vad har egentligen brunsås med stockings att göra?

Denna timme avslutat också med en liten extra treat, ett burlesknummer från Mrs M's elever "Diamonds in the rough". Bara en sån sak är ju värt pengarna liksom! ;)

Vid köp av biljett så får du ett bekräftelsemail med länk till videon med föreläsningen. Den är ca 70 min lång.
Vill du köpa ett signerat exemplar av Mrs M's bok "How to FEEL fucking freaking fabulous - aktivera din Woman Power" (250 kr + frakt) skicka ett mail till info@thefabcoach.com.

Föreläsningen är inspelad live med publik hos Birger Jarls Under i mars 2020.

Här hittar du biljetter till alla offentliga event med the FAB Coach Mrs M.

Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.