Moving Into Presence — En Breema Workshop

9 sep 2018 09:30 - 17:00

Ungdomens Hus, Torpgatan 21, Sal 12, Malmö

Livet är nu.I detta ögonblick har vi möjlighet
att verkligen säga ja till livet och göra vårt bästa
för att göra det harmoniskt och tillfredställande.

Breema® bodywork och Själv-Breema övningar ger möjligheten att uppleva vad det innebär att vara närvarande i nuet, i varje rörelse. Genom att arbeta med “Full Participation”, “Single Moment, Single Activity” och Breemas andra Nio Principer för Harmoni, kan vi uppleva den verkliga betydelsen och värdet av att vara närvarande.

Breema är en praktisk, jordnära metod som genom beröring och rörelse för samman kropp, sinne och känsla. Genom Breema kan du tillföra en djupare förståelse och mening, i relation till dig själv, till andra och till livet självt.

När du utövar Breema är du fullt påklädd, övningarna sker på golvet på ett mjukt underlag. I de många olika dynamiska rörelserna finns ett ömsesidigt samspel mellan givare och mottagare som främjar fysisk flexibilitet och vitalitet, mental klarhet och känslomässig balans.

I denna workshop får du lära dig Själv-Breema övningar och att ge Breema-behandling. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av Breema för att deltaga.

750 SEK hela söndagen 9/9 (700 kr. om du betalar
senast 29 augusti) • 400 SEK halvdag söndag

Information: Fredrik 0703765061 eller Christopher 0733367473

www.breema.dk • info@breema.dk


Workshoppen hålls på engelska, svenska eller danska beroende på deltagarnas språkkunskaper

Kursledare:

Birthe Kaarsholm är Breema instruktör och arbetar på Breema Centret i Oakland, CAdär hon undervisat och utövat Breema sedan år 2000. Hon är rörelseterapeut och är bl.a. utbildad inom Body-Mind Centering och Laban/Bartenieff rörelseanalys. Hon verkar internationellt och kommer till Europa flera gånger om året för att undervisa och leda träningsseminarier i Breema.

Anna Holtenstam är Breema instruktör och verkar i Stockholm. Breema har under många år varit en viktig del i hennes liv och personliga utveckling. I Breema har hon funnit mycket av det som intresserar henne: rörelser, inre stillhet, självkännedom,
andlighet och livsfilosofi. Hon arbetar även med Qigong, Tai Chi, Healing och Taktil massage.

Hel dag

Stängd

Halv dag

Stängd