skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Mötesplats Opera 2021 – Svensk operakonst – nutid, framtid, historia

Eventet är avslutat

Mötesplats Opera 2021 – Svensk operakonst – nutid, framtid, historia

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

29 okt 2021 09:00 - 30 okt 2021 17:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Med anledning av KMA:s 250 årsjubileum ordnas ett operasymposium under två dagar, 29 och 30 oktober 2021.

Fredag 29/10: Mötesplats Opera – 2021, Dag 1 på Kungl. Musikhögskolan, Kungasalen

Lördag 30/10: Mötesplats Opera - 2021, Dag 2 på Musikaliska, Nybrokajen 11

För första gången genomförs ett tvådagarssymposium om svensk operakonst med föredrag, diskussioner och paneler som parar samtid och historia. Här möts bland annat forskare, sångare, operachefer, studenter, dirigenter, tonsättare, librettister, regissörer och aktörer bakom och framför kulisserna.

Dagarna bjuder på flera framföranden av klingande musik, dramatik samt en scenisk kvällskonsert i Kungasalen på Kungliga Musikhögskolan som även de firar 250 år. 

Symposiet är öppet för allmänheten.

Mer information och program finner du på http://www.musikaliskaakademie...

Arrangör: Kungl. Musikaliska Akademien, i samverkan med bland andra Kungl. Musikhögskolan och Institutionen för opera vid Stockholms konstnärliga högskola. Konferensen stöds av bland andra Stina och Erik Lundbergs Stiftelse, Svenska Akademien samt Riksbankens Jubileumsfond.

Lokal

Kungl. Musikhögskolan, Kungasalen och Musikaliska, Nybrokajen 11 Kungasalen/Musikaliska, Vallhallavägen 105/Nybrokajen 11

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer