Mot sundare relationer

Event inställt

Mot sundare relationer

Biljetter från 395,00 SEK

Plats

Datum

12 nov 2022 16:00 - 18:30

Beskrivning

Välkommen till vårt event "Mot sunda relationer"! 


Vill du förstå din anknytning och varför du har hamnat i destruktiva relationer?

Vill du få tankar och tips kring vad som kan behövas när man dejtar och lever som singel?

Vill du få förståelse för dig själv, varför det inte riktigt går som du önskar när du är ute i dejtingdjungeln?

Eller bara ha en rolig kväll med massor av information kring anknytning dejting och se Singelpodden spela in en livepodd?

Dörrarna öppnas klockan 16 och det finns möjlighet att mingla samt köpa dryck och snacks.


Vi kör igång klockan 16:30 med följande innehåll:


- Helenah Persélius som är känd från Bakomfasadenpodden kommer prata om push/pull-kärleken mellan otrygg ambivalent och undvikande anknytningstyp.


- Klara Leger är beteendevetare och har en kandidatexamen i psykologi kommer prata om destruktiva relationer med fokus på relationer med narcissister.


- Sanna Nilsson är certifierad coach och Emelie Jansson båda kända från Singelpodden kommer spela in en livepodd där vi pratar om ämnen från publiken.


- Vi rundar av med ett panelsamtal där vi alla fyra deltar och svarar på era frågor och funderingar.


Vi räknar med att eventet är slut vid klockan 18:30.


För er som vill finns det möjlighet att vara på en middag på Elite Hotel Marina Tower till självkostnadspris direkt efter eventet. Välj då biljetten som kallas "Föreläsning & Livepodd + Delta på middag till självkostnadspris".


Vill du stanna över natten kan du boka övernattning på hotellet. Du hittar information om hotellet, bokningar och hur du hittar dit hos: Elite Hotel Marina Tower


Lokal

Elite Hotel Marina Tower Stockholm Elite Hotel Marina Tower Stockholm, Saltsjöqvarns kaj 25, 131 71 Nacka

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.