Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Mösspåtagning på SlakthusTAKET 2019

Eventet är avslutat

Mösspåtagning på SlakthusTAKET 2019

Från 250,00 SEK

Plats

Datum

26 apr 2019 13:00 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Det i särklass mest påkostade mösspåtagningsarrangemanget någonsin bjuder in till festival! Förra året var en dundersuccé då över 3000 gäster besökte oss på Slakthuset.

Mösspåtagningsfestivalen på Slakthus-TAKET är starten på din sista månad som gymnasiestudent, förhoppningsvis en sista månad av ren och skär eufori. 

Vi kunde inte ha hittat en mer passande lokal för ändamålet. I det gamla slakthuset på Slakthusgatan 6, precis invid Globen, öppnar vi upp:

ツ - 4 st dansgolv (1 st utomhus, 3 st inomhus)

ツ - 1000 kvm stor takterass 

ツ - Flertalet matiga alternativ kommer att finnas

Under dagen bjuder vi på många överraskningar och flertalet underhållare. Vem, vad, vilka presenterar vi löpande under april månad.

EFTERFESTEN ÄGER RUM PÅ NATTKLUBBEN COLOSSEUM FRÅN KL. 20:00

Alla som besöker Mösspåtagningen på Slakthuset får ett festivalband som ger fri entré fram till kl. 23:00, samt en biljett som ger dig en pizza-slice.

Bra att veta:

Endast gäster med festivalband har fri entré mellan kl. 20:00-23:00. Övriga gäster betalar entré från 20.00.

OBS! Ordinarie ordnings- och nykterhetsregler gäller vid Colosseum. 

Ålder (+18)

Arrangör

Lokal

Slakthuset Slakthuset, Slakthusgatan 6, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer