MÖSSEBERGSVANDRING & FIKA

MÖSSEBERGSVANDRING & FIKA

Biljetter från 200,00 SEK

Plats

Datum

4 apr 2023 16:30 - 19:00

Beskrivning

Varmt välkomna på en guidad vandring i vackra Mössebergsparken. Efteråt avnjuter vi kaffe/te och en god köttbullesmörgås på Mössebergsgården.

Datum: Tisdag den 4 april
Tid: Klockan 16.30
Samling: Vid Mössebergsgården
Pris: 250 kronor (vuxen), 200 kronor (barn/ungdom)
(I priset ingår guidning samt fika)

Om vandringen:
Kurorten Mösseberg har en lång och fantastisk historia.
Den 4 juli 1867 öppnades vattenkuranstalten för allmänheten. Den var öppen under sommarmånaderna och lockade drygt 600 gäster första säsongen.
Sedan denna öppning har många olika händelser påverkat kurortshistorien -både vilka behandlingar man erbjudit, vilka som varit välkomna till kurorten och bränder som äventyrat verksamheten.
Under den guidade turen genom parken (ca 1 km) får du berättat för dej om livet vid kurortsanstalten. Vandringen tar drygt en timma.

Vi avslutar på Mössebergsgården där vi tillsammans avnjuter kaffe/te och en köttbullesmörgås. Ev. allergier behöver vi veta vid anmälan.

Frågor:
Mail: Falbygdsturism@gmail.com
Tel: 0708-334078

Arrangör

FalbygdsTurism, med den lokala guiden Anki Rundquist, erbjuder guidningar och upplevelser i Falköping, Skaraborg och Västergötland.

Upplev och njut av Falbygdens landskap och städer samtidigt som du får ta del av berättelser och historia om medeltida kyrkor, stenåldersgravar, platåberg och naturreservat.

Lokal

Mössebergsgården, Scheelegatan 44, 521 30 Falköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.