Hoppa till huvudinnehåll

Morning Talks by Volante: Simon Elvnäs – Det effektfulla ledarskapet

Morning Talks by Volante: Simon Elvnäs – Det effektfulla ledarskapet

Från 120,00 SEK

Plats

Datum

20 sep 2024 07:30 - 09:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

En kolibri gör 80 vingslag per sekund, en svala gör bara fem.
Så vem är bäst på att flyga?
Den som flaxar mest eller den som får ut störst effekt av varje vingslag?

Simon Elvnäs är forskaren som dokumenterat mer än 500 chefer och ledare när de utövar sitt ledarskap. Genom att analysera hur de agerar har han kunnat ringa in vilka beteenden som faktiskt ger effekt - det effektfulla ledarskapet. Beteenden som går att öva upp och implementera i den egna verksamheten. I denna frukostföreläsning visar Simon hur du som ledare kan få dina medarbetare att vilja utföra sina arbetsuppgifter och göra dem bra. Dessutom förklarar han varför chefer och ledare måste lära sig skilja på vad som är effektivt och vad som ger effekt.

Simon forskar vid KTH där han driver det uppmärksammade forskningsprojektet om Effektfullt ledarskap: Det faktiska beteendet hos ledare och chefer. Han är också författare till boken Effektfull och populär föreläsare. Du kan läsa mer om Simon Elvnäs här

Det här får du med dig:

 • En förståelse för skillnaden på att vara effektiv och effektfull
 • Insikt i hur effektfullt ledarskap kan implementeras
 • En verktygslåda baserad på unik och gedigen forskning
 • Inspiration till att bli en effektfull ledare för din verksamhet

Upplägg:

7:30-8:00 frukost
8:00-8:45 föreläsning följt av Q&A
8:45-9:00 boksignering och mingel.

Morning Talks by Volante är en serie frukostföreläsningar om de viktigaste ämnena just nu, med några av Sveriges mest intressanta forskare och experter. Morning Talks arrangeras av Volante och är öppen för dig som anlitar talare professionellt samt press och media. Vi bjuder på frukostmacka och kaffe.

Morning Talks: Stor kunskap, kompakt format.

Arrangör

Lokal

Studio SN7, Stora Nygatan 7, 111 27 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer