Morning Talks by Volante: Louise Bringselius om psykologisk trygghet

Morning Talks by Volante: Louise Bringselius om psykologisk trygghet

Från Gratis

Plats

Datum

20 okt 2023 07:30 - 09:00

Beskrivning

Psykologisk trygghet är känslan av att det är tryggt att påtala fel, komma med idéer eller slå larm vid missförhållanden. Grunden för ett klimat som bidrar till utveckling, innovation och kvalitet. Avgörande för varje verksamhet som vill utvecklas i positiv riktning och vara en attraktiv arbetsgivare.

Under denna frukostföreläsning får du en introduktion till psykologisk trygghet med belysande nedslag i verkligheten. Louise Bringselius som är en av Sveriges främsta experter inom området, varvar insikter från forskningen med vardagliga erfarenheter att relatera till och konkreta tips för att komma igång.

Det här får du med dig:

 • Vad är psykologisk trygghet och varför är det extra viktigt just nu?
 • Hur kan du öka – och minska – den psykologiska tryggheten?
 • Hur kan vi alla bli mer trygga och modiga och bidra till ett klimat som släpper fram den som vågar?
 • Frukostmacka och kaffe för en bra start på dagen!

  Louise Bringselius är docent i organisation och ledning vid Lunds universitet och en mycket uppskattad talare och författare. Nu är hon aktuell med boken Psykologisk trygghet – att välkomna den som utmanar (Volante). 

  Morning Talks by Volante är en serie frukostföreläsningar om de viktigaste ämnena just nu, med några av Sveriges mest intressanta berättare och talare. Föreläsningsserien är öppen för dig som anlitar talare professionellt samt press och media. Vi bjuder på frukostmacka och kaffe. Det är kostnadsfritt att delta, men vi tillämpar en No Show-avgift på 500 kr vid utebliven närvaro.

  Lokal

  Studio SN7, Stora Nygatan 7, 111 27 Stockholm

  Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

   Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

   Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

   Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

   Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

   Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

  Rekommenderade events
  Genvägar
  Upptäck mer