Morning Talks by Volante: Lars-Johan Åge om Samarbete 2.0

Morning Talks by Volante: Lars-Johan Åge om Samarbete 2.0

Från Gratis

Plats

Datum

27 okt 2023 07:30 - 09:00

Beskrivning

Samarbete är den största framgångsfaktorn i mänsklighetens historia. Konsten att komma överens är nyckeln till alla goda relationer, nationer och organisationer. I dagens distribuerade och digitaliserade värld är det mer aktuellt än någonsin. Grunden är en lyckad förhandling – där alla går nöjda från bordet!

Vid denna frukostföreläsning hör du Lars-Johan Åge, en av världens främsta experter på förhandling och samarbete. På ett underhållande och ögonöppnande sätt delar han med sig av sin djupa kunskap om de universella principer som styr alla framgångsrika överenskommelser - och ser vad som händer framåt, i det hybrida arbetslivet när AI gör sitt intåg. 

Du får insikter om:

 • Framgångsrik förhandling – de universella principerna för att komma överens i alla lägen, från affärer till köksbordet.
 • Framgångsrikt samarbete – varför långsiktiga, ömsesidiga fördelar blir allt viktigare i affärslivet.
 • Förändrad dynamik – vad det nya hybrida arbetslivet, AI och digitala mötesformer gör för samarbete och relationer.
 • Att bli omtyckt – hur du bygger goda relationer, genom äkthet, positivitet och relevans.
 • Kaffe och frukostmacka för en bra start på dagen!

Lars-Johan Åge är professor i ekonomi på Handelshögskolan i Stockholm och utbildad i förhandling på Harvard Law School i USA. Han har analyserat mönster hos världens främsta förhandlare i gisslansituationer, affärer och diplomati och hittat framgångsfaktorerna för att komma överens med vem som helst — och dessutom bli omtyckt. Han har skrivit flera internationellt bästsäljande böcker och är en uppskattad kursledare och föredragshållare.

Morning Talks by Volante är en serie frukostföreläsningar om de viktigaste ämnena just nu, med några av Sveriges mest intressanta berättare och talare. Föreläsningsserien är öppen för dig som anlitar talare professionellt samt press och media. Vi bjuder på frukostmacka och kaffe.
Antalet platser är begränsat. Det är kostnadsfritt att delta, men vi tillämpar en no show-avgift 500 kr vid utebliven närvaro.

Lokal

Studio SN7, Stora Nygatan 7, 111 27 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer