Morning Talks by Volante: Johan A Eriksson om hållbart ledarskap i AI-tider

Morning Talks by Volante: Johan A Eriksson om hållbart ledarskap i AI-tider

Från Gratis

Plats

Datum

10 nov 2023 07:30 - 09:00

Beskrivning

Det enda som är säkert är att saker förändras. Med AI:s intåg förändras allt nu ännu snabbare. Men den stora frågan förblir vad vi ska använda tekniken till för att göra det bättre för människor. Och hur vi ska agera som ledare för att lyckas.

Under denna frukostföreläsning berättar erfarne digitaliserinsgsledaren Johan A Eriksson på ett enkelt och underhållande sätt om vad AI:s intåg betyder för ledare och varför all utveckling måste handla om innovation, lärande och hållbart välmående. Du kommer lämna rummet med nya insikter och ett första utkast på en “AI Learning Agenda” som steg för steg hjälper dig att konkretisera hajpen.

Det här får du med dig:

 • En konkret handlingsplan för hållbar innovation och livslångt lärande.
 • Varför du behöver investera i utveckling kopplat till AI.
 • Hur och varför du alltid ska sätta människors (och planetens) välmående i centrum.
 • De viktigaste vanorna för att leda förändring.
 • Kaffe och frukostmacka för en bra start på dagen!

Johan A. Eriksson är ingenjör från KTH, expert på digitalisering och investerare inom tech. Sedan många år arbetar han för Google, där han leder specialisterna inom digitalisering, samt Googles utbildningar för vd-grupper och styrelseledamöter. Johan är också en mycket uppskattad talare och föredragshållare och 2019 kom han ut med ljudboken “Självstyra”(Volante)  om vikten av att leva medvetet.

Morning Talks by Volante är en serie frukostföreläsningar om de viktigaste ämnena just nu, med några av Sveriges mest intressanta berättare och talare. Föreläsningsserien är öppen för dig som anlitar talare professionellt samt press och media. Vi bjuder på frukostmacka och kaffe.
Det är kostnadsfritt att delta, men vi tillämpar en no show-avgift 500 kr vid utebliven närvaro.

Lokal

Studio SN7, Stora Nygatan 7, 111 27 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer