skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Morning Talks by Volante: I symbios med maskinerna - så förändras vi av den artificiella intelligensen - Sara Öhrvall

Eventet är avslutat

Morning Talks by Volante: I symbios med maskinerna - så förändras vi av den artificiella intelligensen - Sara Öhrvall

Från Gratis

Plats

Datum

24 nov 2023 07:30 - 09:00

Beskrivning

Aldrig tidigare har vi skapat något som verkligen kan lära känna oss, härma oss och överlista oss med sin intelligens. Aldrig tidigare har vi heller byggt en teknik som kan appliceras inom alla områden där vi använder vårt eget tänkande. Nu kan du designa produkter på nolltid, ta fram strategier med en knapptryckning och låta allt smartare AI-assistenter lotsa dig och dina medarbetare till de bästa besluten.

Det senaste året har AI gjort sitt intåg i våra liv, privat och professionellt. När den artificiella intelligensen närmar sig – och i många fall övertrumfar – den mänskliga reformeras våra samhällen, företag och organisationer i grunden. Hur kommer synen på oss själva och det värde vi kan addera att förändras i takt med att artificiella intelligenta system blir allt mer sofistikerade?

Sara Öhrvall är en av Sveriges främsta experter på digital utveckling och har länge drivit frågor om digitalisering, innovation och affärsutveckling i svenskt näringsliv. Hon har haft ledningspositioner på bland annat Volvo, Bonnier, SEB och Axel Johnson och sitter i flera styrelser, bland annat Investor och SNS. Hon är en efterfrågad föreläsare och författare till boken “Ditt framtida liv – hur ny teknik revolutionerar människan och gör oss starkare, smartare och vänligare”.

I denna frukostföreläsning vänder hon blicken mot en ny verklighet och ett nytt arbetsliv. Sara visar hur företag och organisationer förändras än en gång, ännu snabbare och mer radikalt med intåget av AI. Och hur vi kommer att få ompröva vad det innebär att vara människa i samspelet med de hyperintelligenta maskinerna.

Det här får du med dig:

 • En hisnande beskrivning av den AI-drivna framtiden
 • Vad ledare behöver göra för att få utväxling på teknikens löften
 • Vilka genuint mänskliga kompetenser vi behöver värna och utveckla
 • Vad vi måste se upp med för att undvika maktobalans, tilltagande ojämlikhet och ett överdrivet kontrollsamhälle

Morning Talks by Volante är en serie frukostföreläsningar om de viktigaste ämnena just nu, med några av Sveriges mest intressanta berättare och talare. Föreläsningsserien är öppen för dig som anlitar talare professionellt samt press och media. Vi bjuder på frukostmacka och kaffe.

Det är kostnadsfritt att delta, men vi tillämpar en no show-avgift 500 kr vid utebliven närvaro.

Lokal

Studio SN7, Stora Nygatan 7, 111 27 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer