skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Morgondagens intelligenta kontor idag - med BioCentric Lighting™

Eventet är avslutat

Morgondagens intelligenta kontor idag - med BioCentric Lighting™

Från Gratis

Plats

Datum

30 maj 2018 08:00 - 10:00

Beskrivning

Starta dagen med frukost och med att lära dig mer om morgondagens hälsosamma och intelligenta kontor. Läs nedan mer om innehåll i presentationerna som kommer vara interaktiva med möjlighet till dialog.
08.00 – 08.30 Vi bjuder på frukost
08.30 – 09.30 Morgondagens intelligenta kontor idag
Niklas Madsen, vd, SuperLab
BioCentric Lighting™ för människors hälsa och välmående
Truls Löwgren, CTO, BrainLit
09.30 – 10.00 Eftersnack

Om presentationerna:
SuperLab- morgondagens intelligenta kontor
Niklas Madsen, vd och ägare.
Niklas berättar om hur vi kan kan skapa en bättre fysisk arbetsmiljö med smarta lösningar. Med smarta nya lösningar kan vi få människor att undermedvetet att må mycket bättre på arbetsplatsen. Via rätt kunskap om nudging, ljud, ljus och artificiell intelligens kan vi alltså få framtidens kontor att bli mer hälsosammare, prestations höjande och intelligentare. Niklas ger dig en inblick i hur vår omvärld håller på att förändras och bli medvetna om vart vi är på väg för ni ska kunna bemöta nya krav och önskemål på er arbetsplats.
Superlab har under flera år studerat framtidens kontor och hur man skapar en arbetsplats som blir ett attraktiv varumärke. Det handlar om ett nytt förhållningssätt där arbetsplatsens klimat och fysiska design samverkar för att ta vara på lekens kraft. Forskning visar att lekfulla arbetsmiljöer är mer innovativa, gör oss mer produktiva och framförallt så har vi roligare. Över 70 olika forskningsrapporter från hela världen pekar åt ett och samma håll där lekfullhet är den röda tråden. Du kan läsa mer i deras bok ”Playful Office - The future office philosophy that will turn employees into employees.” (2017).

BrainLit - BioCentric Lighting™ - Dagsljus inomhus för människors hälsa och välmående, Truls Löwgren, CTO
Truls tar oss in i hur människans evolution har pågått under hundra tusentals år utomhus i naturligt dagsljus som förändras över dygnets timmar och som vi behöver för en god hälsa. När vi nu har flyttat inomhus får vi alldeles för lite dagsljus och lever i biologiskt mörker. BrainLit skapar ljussystem och ljusmiljöer som efterliknar naturligt dagsljus med variationer i intensitet, fördelning och färginnehåll. Ljusmiljöerna syftar främst till att förbättra människors hälsa och välmående och där en hörnsten i företagets verksamhet är att säkerställa effekten av ljuset. T.ex. har en studie visat förbättrad sömn hos skolelever med BrainLits ljusmiljöer i klassrummet. BrainLits ljusmiljöer passar allt från kontor, skolor, hälsovård till verkstadsindustri och såväl enstaka rum som kompletta byggnader. BrainLit levererar nyckelfärdiga ljuslösningar, färdiga att använda och är med kunden hela vägen; från det att intresset väcks tills en färdig ljuslösning finns på plats, och med möjlighet till skräddarsydda serviceavtal.

Lokal

Elite Hotel Marina Plaza Elite Hotel Marina Plaza, Kungstorget 6, Helsingborg

Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

    Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

    Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

    Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

    Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

    Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer