Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Moonica Mac + Mathilda Brink

Eventet är avslutat

Moonica Mac + Mathilda Brink

Från 140,00 SEK

Plats

Datum

25 okt 2019 20:00 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Oceanen presenterar: Moonica Mac + Mathilda Brink (solo)

Plats: Oceanen, Stigbergstorget
Datum: 25 oktober
Tid: 20.00 - 01.00
Åldersgräns: 20 år

Moonica Mac
Det är väl så, ingen som möter Moonica Mac's musik lämnas oberörd. Med sina träffsäkra texter och sin magiska sång lyckas hon visa oss det vackra i vemodet och när en väl hittat dit, vill en aldrig gå. Henns låtar " Till slutet av augusti" och "Ibland" har nått hundra tusentals lyssnares hjärtan på Spotify och i somras bjöd Sveriges kanske mest folkkära gäng Augustifamiljen in henne till att stå på scenen tillsammans med dom.

Mathilda Brink

Göteborgsbaserade Mathilda Brink, ursprungligen från Uddevalla, har trätt fram som en av Sveriges mest intressanta unga artister, med två självsläppta singlar som hyllats av bland andra GAFFA, HYMN och Festivalrykten och mötts av jämförelser med artister som Angel Olsen, och även delat scen med band som HOLY, Dolce och Wildhart.

I mars 2019 anlände Mathilda Brinks debutalbum Maestro som spelats in tillsammans med producenten Thomas E. Frank från Den Stora Vilan, en 10 spår lång samling låtar som visar upp Brinks låtskrivarhantverk. På Maestro möter influenser från visa och grunge, folkrock och indierock Brinks unika sångröst, ett möte mellan klassiskt och modernt i en personlig tappning.
Arrangör

Kulturhuset Oceanen is located in the district of Majorna in Gothenburg, Sweden and has been officially running as a culture house since 1995. Oceanen represents innovative scenic concepts with more than 100 public events every year.

Lokal

Oceanen Oceanen, Stigbergstorget 8, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer