Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Moomsteatern - Öppen repetition av Spöket på Canterhus

Eventet är avslutat

Moomsteatern - Öppen repetition av Spöket på Canterhus

Från Gratis

Plats

Datum

16 okt 2021 11:00 - 12:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Den 13 november har Moomsteatern premiär för familjeföreställningen Spöket på Canterhus. På Malmö Scenfest välkomnar vi under en timme er att titta in på de pågående repetitionerna!

En modern familj köper att slott med anor för att komma ifrån det gamla livet och börja om. Det visar sig att där finns kvarlämnad personal och framför allt ett tjurigt spöke. Hur ska de kunna enas om utrymmet eller ens komma överens? För spöket vill ha familjen därifrån snarast möjligt men de är fast beslutade att stanna. Lösningen är en vacker kombination av magi och sanna känslor. En fartfylld, rolig och musikspäckad familjeföreställning med hela Moomsteaterns ensemble är på väg att växa fram – och på Malmö Scenfest har du chansen att titta in under arbetet.

Med fyra veckor kvar till premiär välkomnar Moomsteatern er in i sin salong för att se skådespelare, regissör och scenarbetares färd mot en varm och bombastisk upplevelse. Med en stor ensemble, massor av musik och humor som träffar både 11-åringen, pappa och mormor. Magisk scenografi, ljus och teknik skapar det hemsökta huset och färgstarka karaktärer berättar den omtyckta historien på vårt vis. Per Törnqvist skriver ett manus baserat på Oscar Wildes klassiker Spöket på Canterville, med alla roller specialskrivna för Moomsteaterns ensemble och gästskådespelare. Ola Hörling regisserar och Jan-Erik Sääf står för musiken. 

För: 9+

Detta evenemang är en del av Malmö för-Scenfest 2021 16 oktober. Hitta fler av dagens arrangemang! Besök oss på www.malmoscenfest.se Arrangör

Lokal

Moomsteatern Moomsteatern, Olof Palmes Plats 1, Malmö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer