skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Monsters Of Hell! – MOB 47 // 偏執症者 (Paranoid) 10-årsfest

Eventet är avslutat

Monsters Of Hell! – MOB 47 // 偏執症者 (Paranoid) 10-årsfest

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

14 okt 2022 19:30 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

FÖRKÖPEN ÄR SLUTSÅLDA ..MEN!.. Det finns biljetter att köpa i dörren, vi öppnar 19:30 och första band på scen 20:00.

Entré i dörr = 200:-

Monsters Of Hell! – MOB 47 // 偏執症者 (Paranoid) 10-årsfestFör punk, hardcore- och metal-fantaster runtom i länet kan utbudet som Östersunds-scenen erbjudit de senaste åren (även innan pandemin) möjligen ha tett sig en aning skralt. Men enligt ryktet på stan så bubblar och sjuder det från den norrländska underjordens mörkaste djup. Den trogna skaran som suktar efter hård, rå och kompromisslös musik växer sig allt starkare i takt med att klimatet också hårdnar och blir råare. Vågar man hoppas på en ny våg? Det må vara ett våldsamt oljud som strömmar ur högtalarna en kväll som denna, men en trevligare och varmare atmosfär än på "hårdrockskvällar" och "punkgig" är svårt att hitta. Oavsett vem du än är eller vart du än kommer ifrån spelar ingen som helst roll när vi alla sluter samman i en stor moshpit och skrålar med i refrängerna.


Lokala 偏執症者 (Paranoid) firar 10 år som band och bjuder i och med detta in till fest i goda vänners lag, gamla som nya. Alla är välkomna! Detta kan vi lova kommer bli en kväll att minnas och inget man för något i världen vill missa. Kommer du vara den som säger "Jag var där!" eller "Jag ångrar bittert att jag inte gick..." om tio år?


MOB 47:
Det legendariska hardcore-bandet, som bildades så tidigt som 1982 i Stockholmsförorten Täby, bröt när det begav sig helt ny mark när det kom till hur snabbt musik faktiskt kunde spelas. Ses som stilbildande och odiskutabla pionjärer inom såväl den svenska som den internationella punkscenen. Även utanför genrens gränser nämns de som en mycket viktig inspirationskälla till storheter som Napalm Death samt många klassiska svenska dödsmetallband. Tag chansen att bevittna detta stycke svensk musikhistoria när tillfället ges!
(https://www.youtube.com/watch?v=JQSblJYaj8w)


偏執症者 (Paranoid):
Frösö-trion som i tio års tid hållit d-taktens fana högt och ihärdigt mejslat ut sin patenterade punk/hardcore/metal-hybrid bjuder upp till mosh på hemmaplan. Ett pärlband av väl valda gamla som nya dängor ur den digra diskografin kommer att framföras kvällen till ära, och en och annan överraskning kan även förekomma. Går allt enligt planerna kommer dessutom bandets jubileumsutgåvor att finnas färskt återutgiven på vinyl till försäljning på plats under kvällen.
(https://pndftw.bandcamp.com/)


HÖKKEN:
Blytung heavy metal trio med rötter från 80 och 90-talets klassiska scen saltat med modern metal från millennieskiftet. Stenhårda riff varvas med bultande trummor. Hökken gör sin allra första spelning just den här kvällen. Medlemmar från bl.a Royal Sin.


MOB RIOT:

Långsam döds från Såå i Jämtland.


OUT OF SPITE:

Out of Spite är ett band från Östersund som bildades hösten 2021. Deras inspirationskällor är allt från Led Zeppelin till Behemoth. Gör också sitt debutgig!


Storsjöteatern (Stortorget 7)/Studioscenen, Östersund
Fredag 14 Oktober 2022
Insläpp 19:30, första band på scen 20:00!
Entré 150 kr+avgift förköp, 200 kr i dörren
Arr: Sensus i samarbete med PND
For further information: pndftw@gmail.com

Arrangör

Föreningen Stuck Ons kanal för livemusik vi arrangerar framförallt i Östersund. Här skapas event för våra arrangemang följ den för att hålla koll!

Lokal

Storsjöteatern Storsjöteatern, Stortorget 7, 831 30 Östersund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer