MONEYBROTHER | En rätt bra kväll | Örebro

29 okt 2020 17:30 - 22:00

Under hösten bjuder Rough Talent in till mysiga konserter med artister vi fullständigt älskar. Under rådande omständigheter så hoppas vi att dessa tillfällen kan vara små ljusglimtar under hösten och vi tror i ärlighetens namn att detta kan bli rätt så bra. Satin har byggt om och gjort konsertdelen till en mysig restauranglounge, perfekt att avnjuta god mat, dryck och fantastisk musik.

Moneybrother är en drömbokning. Anders Wendin har gjort sig ett namn som en av landets främsta liveartister och har i sina olika musikaliska kostymer förenat både punk, soul, rock, tröstrikt, storslaget och intimt.

Endast 50 biljetter - Först till kvarn
Biljett gäller för konsert, längre ner kan du läsa om vår mat och hur du bokar bord.

Tider
Spelning tidig (Extrakonsert)
16:00 Satin lounge öppnar 
17:00 Insläpp konsertlokal
17:30 Middag serveras
18:30 Konsertstart

Spelning sena (pga dubbelkonsert så har vi senarelagt denna med 15 min)
16:00 Satin lounge öppnar 
19:45 Insläpp konsertlokal
20:15 Middag serveras
21:15 Konsertstart

En rätt? Eller flera..
Satin har under sommaren varit en av Örebros populäraste restauranger, nu tar de steget och bygger restaurang i hela lokalen. Satin kommer erbjuda en perfekt anpassad konsertmeny som gäller under konsertkvällarna. 

Boka bord och förbeställ
När du köpt din konsertbiljett kan du boka bord för dig och ditt sällskap. Vi vill hjälpa gäster som kommer i sällskap att kunna sitta tillsammans. För att hålla alla tider uppskattar vi er förbeställning i samband med bordsbokning. Ju snabbare du bokar, desto bättre platser. Maila på konsert@satin.nu

____________________________________________

MONEYBROTHER
Anders ”Moneybrother” Wendin debuterade i slutet på 90-talet som sångare i bandet Monster. År 2002 släppte han sin första EP som Moneybrother och har sedan dess hunnit ge ifrån sig otaliga album – både som Moneybrother och på modersmål som Anders Wendin. År 2017 medverkade Anders Wendin i TV4-succén Så Mycket Bättre. Med sina själfulla och hyllade tolkningar sjöng han sig än djupare in i vardagsrummen och blev Moneybrother med hela svenska folket.

Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.