Event inställt

Monday Bar Easter Bash!

240,00 SEK - 280,00 SEK

Plats

Datum

9 apr 2020 22:00 - 10 apr 2020 03:00

Beskrivning

MONDAY BAR EASTER BASH - VARJE ÅR SEN 2000..

Till årets påskfest på skärtorsdag har vi bjudit hit ingen mindre än FRONTLINER. Ja, stort som f-n.. men han har alltid gillat Monday Bar och det är ju en torsdag så..

Och då var frågan.. vad bokar man efter en headliner som Frontliner? Medan andra arrangörer går på det allra hårdaste går vi istället på det roligaste.. men ändå med ett jäkla drag under galoscherna. Valet föll på AUDIOFREQ från Australien. Vår egen resident FREDDZ öpnnar kvällen och håller i mikrofonen.

Tredje året i rad har vi bett BJÖRN HÖDEL aka HODEL att hjälpa oss sätta ihop en bra lina med TRANCE CLASSICS. Och precis som förra året gav vi honom budget att boka ett svenskt och ett internationellt namn. Valet föll på DARREN TATE från England samt svenske JONAS HORNBLAD som för första gången kommer att köra ett classics set hos oss. Darren Tate som ligger bakom några av de största classic hitsen i genren, spelade för övrigt senast på Monday Bar för exakt 16 år sedan när vi körde en Ministry-fest på Mondo

På vårt tredje golv kör vi techno med FREDIK GRASS och GESTALT från Techtribe samt fantastiske CHRISTIAN IONEL.

SPELTIDER

BLACK FLOOR (296)
23.00-00.30 : Freddz [se]
00.30-02.00 : Frontliner [nl]
02.00-03.00 : Audiofreq [au]

HODEL TRANCE CLASSICS FLOOR (Rökeriet)
22.00-23.00 : Hodel [se]
23.00-00.30 : Jonas Hornblad [se]
00.30-02.00 : Darren Tate (Producer Classics)
02.00-03.00 : Hodel [se]

TECH TRIBE FLOOR (Packrummet)
22:30-00.00 : Christian Ionel [se]
00.00-01:30 : Gestalt [se]
01:30-03.00 : Fredrik Grass aka BYE [se]

MONDAY BAR EASTER BASH presents:
BLACK • TRANCE CLASSICS • TECH
Skärtorsdag 9 april, 22.00-03.00
Slakthuset,
Slakthusgatan 6, Stockholm
T: Globen
Ålder 20 år (18 på förköp)

Biljetter:
Online 240 kr (+ serviceavgift) på Billetto
Online efter 22.00 samma kväll: 280 kr (+ serviceavgift) på Billetto
I dörren 280 kr

Arrangör

Lokal

Slakthuset Slakthuset, Slakthusgatan 6, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.