skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Momentum-fjärilar/butterflies/sommerfugle

Eventet är avslutat

Momentum-fjärilar/butterflies/sommerfugle

Från 175,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

28 oktober 2021 - 30 oktober 2021

Beskrivning

Varmt välkommen till koreografin, Momentum-fjärilar/butterflies/sommerfulge med premiär 28/10. Vi fortsätter hålla behörigt avstånd på 2 meter och vänder oss tillbaka till seendet av varandra. Koreografisk ide och konstnärlig ledning Moa M. Sahlin. Dansare: Alyssa Chloe, Jannine Rivel och Moa M. Sahlin. Ljus och setdesign; Åsa Holtz. Musik: Klas-Henrik Hörngren och text av Therese Svensson. Film: Petra Koppla Dahlberg. Foto: Nadim Elazzeh

Arrangör

Lokal

Fylkingen Fylkingen, Torkel Knutssonsgatan 2, 118 25 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer