Moments med Kajsa Ingemarsson

2 mar 2016 19:00 - 20:30

First Hotel Statt, Lasarettsgatan 2, 89133 Örnsköldsvik


Populära författaren och inspiratören Kajsa Ingemarsson gästar moments och Örnsköldsvik 2 mars 2016. Kajsa låter oss möta kärlekens kraft i en personlig och inspirerande föreläsning om Hjärtats väg, den tredje och avslutande boken i hennes trilogi om människans dolda potential.

Insläpp från kl 18.30 (obs! Ny lokal - First Hotel Statt Örnsköldsvik, Lassarettsgatan 2)
Föreläsningen startar 19.00 och efter föreläsningen finns Kajsa kvar om du vill att hon signerar din bok.

Observera att det inte kommer att säljas böcker på plats. Boken finns att köpa på nätet, till exempel i förlaget Bladh by Bladhs webbutik.

Kajsa Ingemarsson, född 1965, debuterade som författare 2002 och har sedan dess gett ut elva böcker varav Små citroner gula är en av 2000-talets mest sålda romaner. Hjärtats väg är den fristående tredje boken i hennes nya serie där Den magiska gnistan (2013) och Modern mystik (2014) ingår. Hon är författare, föreläsare och inspiratör och har tidigare också arbetat som manusförfattare, skådespelare, komiker och programledare inom radio och tv. Hjärtats väg är den fristående tredje boken i hennes nya serie där Den magiska gnistan (2013) och Modern mystik (2014) ingår.


Moments bjuder in till inspirerande föreläsningar. Stunder att ge till dig själv, till din själ, ditt hjärta, ditt sinne, din kropp. Väck ditt bästa jag och hitta det som ger dig energi, glädje, livskraft. Inspireras av andra till att våga tro på att du också kan.

Biljett ordinarie

Stängd


Biljett Early bird

Stängd