Eventet är avslutat

Molly Nilsson

150,00 SEK - 180,00 SEK

Plats

Datum

18 maj 2019 21:00 - 19 maj 2019 02:00

Beskrivning

Molly Nilsson kommer till Umeå och SUB och gör en av få svenska spelningar någonsin. Missa inte det här sällsynta tillfället att se henne live! 

Molly Nilsson föddes i Stockholm men flyttade i 19-årsåldern till Berlin för att studera konst och försörjde sig med arbete i garderoben på Berghain. Hennes rumskamrat hade en synt och det väckte hennes musikintresse.

Debutalbumet These Things Take Time kom 2008 i en första upplaga om 500 exemplar. Det gavs ut på hennes eget bolag Dark Skies Association, som hon grundade i samband med debuten.

Sedan debuten har hon givit ut nästan ett album om året och turnerat internationellt. Hennes musik beskrivs som 1980-tals influerad, minimalistisk syntpop eller Dark Wave. I Sverige ännu inte så välkänd men i Berlin kallas hon popikon.

Hon ligger inne på en låtskatt som är förbisedd av många, men en som såg storheten var John Maus som gjorde en uppmärksammad cover på låten “Hey Moon”. Hon har sedan dess hyllats av b la Pitchfork, The Guardian och Fader Magazine. 

Arrangör

Lokal

SUB SUB, Umeå, Umeå

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.