skip to main content

Modevisning Hållbarhet Deluxe med Stockholms Stadsmission

Modevisning Hållbarhet Deluxe med Stockholms Stadsmission

Från 395,00 SEK

Plats

Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Fashion with a purpose - Stockholms Stadsmission X Golden Age Models

Arrangör: Golden Age Models och Stockholms Stadsmission

Biljettpris: Från 395,00 SEK

Dresscode: Slow Fashion / Vintage

Hållbarhet Deluxe är mode med ett ändamål, en fantastisk modevisning på eleganta Haymarket by Scandic mitt i hjärtat av Stockholm. Allt som visas finns till försäljning på Stockholms Stadsmissions webshop och kan köpas under visningen och efteråt!

Detta event hyllar inte bara skönheten i hållbart mode och åldrande, utan stöttar även de allra mest utsatta i Stockholm. Varje plagg som presenteras på catwalken är noggrant utvalt för att ta fram modellens unika personlighet och karaktär.

Biljetterna är i begränsat antal.

Vem vet? Du kanske går hem med inte bara ny inspiration utan också med några unika fynd till din garderob. Boka din biljett idag för en modedag att minnas!

Arrangör

Golden Age Models är den snabbast växande modellagenturen i Norden och den enda i världen med ett uttalat fokus på ett naturligt åldrande.

Vår vision är en värld utan ålderism, och vi har modeller i åldrarna 45 till 85 år.

Mature people need mature role models.

Lokal

Haymarket by Scandic, Hötorget 13-15, 111 57 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer