Hoppa till huvudinnehåll

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Modern Psychedelia Eve w/ Triptides (US), Hollow Ship, Adult Oriented Pop

Eventet är avslutat

Modern Psychedelia Eve w/ Triptides (US), Hollow Ship, Adult Oriented Pop

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

4 sep 2022 19:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Modern Psychadelia Eve w/

Triptides (US)

Hollow Ship 

Adult Oriented Pop


Söndag 4 september 2022

Lokal: Hus 7

19.00: Dörrar

20.00: Live

Åldersgräns: 18+

Biljetter: https://billetto.se/e/triptide...

___


Välkommen till den drömmigaste kvällen på länge där tre fantastiska band trollar bort all söndagsångest med sin bredd av psykedelisk musik - Get ready for West Coast, Neo, 60's, kraut, rockig m.m psychadelia LIVE! På Hus 7!

___


Triptides

Los Angeles-baserade trion Triptides tillhör den nyaste generationen band från den neo-psychedeliska scenen tillsammans med band som Drugdealer, Weyes Blood, Allah-Las och Pacific Range. Deras underbara mix av space country, folk rock, psych och power pop har tagit bandet till festivalscener över hela världen, och nu kommer de äntligen till Stockholm och Hus 7!

I juli 2022 släpptes det nya albumet "So Many Days" via Curation Records, en kärleksfull hyllning till det klassiska Laurel Canyon-soundet och legendariska album som Neil Youngs "Harvest", David Crosby's "If I Could Only Remember My Name" och Grateful Dead's "American Beauty".

Lyssna: https://open.spotify.com/artis...


Adult Oriented Pop

Psykedelisk och svävande 70-tals-doftande pop genom en nutida lins.

Stockholms-duon, bestående av Martin Fogelström och Dungen-basisten Mattias Gustavsson, släppte senast albumet 06:15 AM via Lazy Octopus, ett album som bjuder på glittrande syntar, vackra melodier och blinkningar till både Carole King, Fleetwood Mac och The Carpenters.

Lyssna: https://open.spotify.com/artis...


Hollow Ship

Svensk rock möter jazz möter kraut möter tysk psykedelia. Göteborgs-baserade Hollow Ship har ett drivande, fokuserat och helt eget sound. Med album-debuten Future Remains (utgiven av PNKSLM Recordings) befäster Hollow Ship en egen position i det svenska musiklivet. Bandets medlemmar har figurerat i bl.a. Den Stora Vilan, Big Kizz och Dog Life.

Lyssna: https://open.spotify.com/artis...

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Hus 7 Hus 7, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer