skip to main content

Modellfotografering i Studio Nivå 1

Sista chansen
Sista chansen
Sista chansen
Sista chansen
Sista chansen

Modellfotografering i Studio Nivå 1

Från 2.500,00 SEK

Plats

Datum

26 maj 2024 09:00 - 13:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Denna workshop är för dig som vill ta de första stegen till att lära dig fotografera professionella studiobilder antingen om fotografering är din hobby eller något du funderar på som yrke.

Inga förkunskaper krävs. 

Peter Morlor är en professionell fotograf som i sin studio i centrala Stockholm kommer att lära dig steg för steg hur bilder av professionell kvalitet skapas. 

Att skapa en bild av professionell kvalitet är ett samspel mellan fotografen och den som blir fotograferad och tekniskt kunnande, det vill säga att förstå och kunna ta fördel av kamerans och utrustningens funktioner fullt ut. 

Workshopen är indelad i två delar, en teoretisk och en praktisk. 

I den teoretiska delen avhandlas bland annat kamerainställningar och inställningar av blixtar och studioutrustning samt genomgång av ljussättning med en eller flera blixtar. 

I den praktiska delen kommer du att omsätta det som du har lärt dig i den teoretiska delen och fotografera och dirigera en levande modell.

I studion arbetar vi med studioutrustning från Profoto och kameror från Nikon och FujiFilm. Har du en egen kamera så är det bra om du tar med den. 

Vad du kommer att lära dig under Workshopen:

 • Hur du ska ställa in kameran för bästa resultat
 • Vilka objektiv du bör och inte bör använda
 • Hur man ljussätter med en eller flera ljuskällor
 • Inställning av blixtar och studioutrustning
 • Live View Fotografering med hjälp av dator
 • Val av bakgrund
 • Hur du kommunicerar och dirigerar en modell
 • Hur du agerar som fotograf i samverkan med modell
 • Hur du får rättighet att använda bilder som du har skapat
 • Hur du skapar en lämplig studiomiljö hemma

Arrangör

Hej!

Vad kul att du hittade hit. 

Jag gissar att du är intresserad av att arbeta som modell eller fotograf?

Att vara professionell modell eller fotograf är ett hårt arbete som kräver att man i likhet med andra yrken skaffar sig de erfarenheter och utbildningar som är nödvändiga för att kunna utföra ett bra arbete, och i många fall för få jobb överhuvudtaget. 

Jag arbetar som professionell fotograf och har i mina workshops samlat alla år av erfarenhet från att arbeta med studiofotografering och modeller. 

Jag ser verkligen fram emot att få träffa dig under någon av mina kommande workshops.

Vänligen / Peter Morlor

Lokal

Studio Peter Morlor, Tegnérgatan 37, 111 61 Stockholm

Headliners

Peter Morlor
Modellfotografering i professionell fotostudio

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer