Mob 47 + Gluttony + Dråp

Event inställt

Mob 47 + Gluttony + Dråp

Plats

Beskrivning

MOB 47
Stream: https://youtu.be/juHpIq3LmQY
Live: https://youtu.be/DE5Uz9r6RLg
Facebook: https://www.facebook.com/mob47

Googla på "Swedish Hardcore Mangel" och ni får upp Mob 47. Denna genrebildande trio, som spelat snabbare i världens alla hörn sedan 83, gör inte en sekund för tidig Sundsvalls-debut. En intensiv, kompromisslös, rå hardcore kängpunk-attack som är det enda obligatoriska soundtracket när man reser sig mot överheten. Inget krångel, inget tjafs, ingen nåd.

Gluttony

Stream: https://youtu.be/J-kRlHv4WG8
Live: https://youtu.be/VkY_3EAyrMM
Facebook: https://www.facebook.com/gluttonyswe

Zombies, blod, död och en stabil kött och potatis-ljudbild av klassisk Death Metal när den är som hårdast. Med sin nya skiva Cult of The Unborn i bagaget, är dom tillbaka på Pipelines scen och bjuder på inget mindre än en massaker av hårdrock.

DRÅP

Stream: https://youtu.be/KC4X-HjUjfA
Live: https://youtu.be/Rn-Eg2WHPXs
Facebook: https://www.facebook.com/drapswe/

Hat för en livstid. En urladdning av aggression med element från Crust punk, Grindcore och Death Metal som resulterar till en DIY-dödsmaskin utan dess like. Sundsvalls-baserade Dråp kommer göra allt annat än att spara på krutet denna kväll och vi föreslår att ni inte gör det heller!

Insläpp 19.00
100 kr Medlemmar / 150 kr Icke-Medlemmar.

Arrangör

Lokal

Pipeline Pipeline, Kyrkogatan 6, 852 31 Sundsvall

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.