Moa Holmsten + Saturn Four + Uppercase

Moa Holmsten + Saturn Four + Uppercase

Biljetter från 50,00 SEK

Plats

Datum

22 apr 2023 19:00 - 23:00

Beskrivning

Tider:
19:00 Insläpp/bar
19:30 Uppercase
20:30 Saturn Four
21:30 Moa Holmsten

Priser:
Medlem 250 kr
Ordinarie 350 kr

Medlemsbiljett visas upp med ett medlemskap för 2023 i entrén


Ingen åldersgräns i entrén - 18 år i baren.
Medlemmar under 12 år går in gratis i målsmans sällskap.


MOA HOLMSTEN

Vi är otroligt glada att välkomna Moa Holmsten tillbaka till Sundsvall!

Moa, som bland annat har ett förflutet som sångerska i heavy metal-bandet Meldrum, har utmanat de musikaliska gränserna under åren.

Dynamik, energi och pondus är tre ord som väl beskriver Moa både gällande hennes musikaliska uttryck och persona på scenen.

Hennes senaste släpp, "Brues Arms & Broken Rhythm" är en fantastisk samling Bruce Springsteen-tolkningar som charmar även den största Springsteen-skeptikern.


SATURN FOUR

Sundsvallsbandet Saturn Four beskriver sin musik som "rymdrock" och det är en beskrivning så god som någon. Gitarrbaserad, svängig garagerock med space:iga gitarrer. Senast Saturn Four spelade på Pipeline var tillsammans med den norska punkcombon Lucky Malice, och de är extremt välkomna tillbaka.


UPPERCASE

Sundsvallsbandet Uppercase spelar rock'n'roll influerad av band som Foo Fighters, Millencolin och Led Zeppelin. Sångaren och gitarristen Mark Testroote är kärlkirurg och lämnade sitt hemland Nederländerna 2015 för att operera Västernorrlänningar. Efter att ha spelat i 20 år i det holländska punkrockbandet KPA letade han efter ett nytt utlopp för sina skatepunkinspirerade rocklåtar. I operationssalarna på Sundsvalls sjukhus träffade han ortopederna Johan Dalén och Martin Kjellberg. Tillsammans bestämde de sig för att ge sina musikaliska idéer en multidisciplinär insats. Sökandet efter en trummis ledde trion till Johans granne Mikael Karlsson. En god granne - en hittad skatt, som det kinesiska ordspråket lyder!

Arrangör

PIPELINE SUNDSVALLS MUSIKFORUM

Sundsvalls Musikforum bildades 1973 under den rådande musikrörelsen i Sundsvall. Inledningsvis var det i första hand jazzen på tapeten, vilket gick in i proggen och vidare in i punken i slutet av 1970-talet. Sundsvalls Musikforum, som föreningen hette på den tiden, höll till på Magasinet i Sundsvall. Detta blev en stilbildande och viktig scen för punkvågen, och Sundsvall sattes på den musikaliska Sverigekartan som ”Punksvall”.


1985 flyttade föreningen in i nya lokaler på Kyrkogatan 6, och tog då namnet Pipeline Sundsvalls Musikforum. Pipeline, som föreningen heter i folkmun, har överlevt alla kommunpolitiska svängningar och besparingskrav sedan dess. Det har stundtals varit väldigt tufft, men kämpaglöden och motståndskraften hos föreningens eldsjälar är starkare än tillfälliga politiska nycker. 2023 firar föreningen 50 år och inleder året med den största vårsäsongen någonsin. Hösten 2023 hålls en jubileumsvecka för att fira de 50 gångna åren – och blicka framåt mot de nästkommande 50! I samband med jubileet släpps det även en vacker coffee table-bok som med text och bild sammanfattar väl utvalda delar av föreningens historia.


Om Pipelines väggar kunde tala. Alla nyfikna ögon som beundrat de fantastiska affischväggarna i foajén. Konsertlokalens tak, golv och väggar som vibrerat i timmar och åter timmar av livemusik i alla dess former. Internationellt och nationellt erkända musiker har samsats med lokala förmågor som gjort sina första spelningar, inför en alltid lika entusiastisk publik.


Även om fokusen för Sveriges äldsta rockklubb alltid legat på just musiken, så är Pipeline en lika viktig mötesplats för människor i alla åldrar och bakgrund. Pipeline är ingen ungdomsgård – Pipeline är en plats för alla! Vare sig du kommer för musiken, hänget eller söker ett sammanhang där du känner att du hör hemma – så är du välkommen. Vi behandlar alla vi möter med värme, nyfikenhet och respekt. Förutom rasister, sexister, funkofober, homofober, generella gubbslem, otrevliga och våldsamma människor – de kan gå och vara någon annanstans.


Pipeline Sundsvalls Musikforum – Sveriges äldsta – världens bästa!

Lokal

Pipeline, Kyrkogatan 6, 852 31 Sundsvall

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.