MKR #4 SPAGHETTIOPERA – Den honungsslungande tenoren | Vj: CATFISH

Event inställt

MKR #4 SPAGHETTIOPERA – Den honungsslungande tenoren | Vj: CATFISH

Biljetter från 250,00 SEK

Datum

11 mar 2017 18:00 - 23:45

Beskrivning

För fjärde gången (4av6) ger vi oss av på en musikulinarisk rundur i Gamlestadens föreningsmylla, varmt välkomna med oss den 11 Mars.

Vi besöker bl.a den Italienska föreningen Casa Degli Italian och smakar på lite spagetti opera med tenoren Mark Petersen och hans pianist Juri Loukachevitj (från Minsk).

Mark Petersen den gladaste tenoren i Sverige har frilansat i många år sjungit på operan i operakören, framfört spaghettiopera i Stockholm, Örnsköldsvik och Helsingborg. Stor idrottsentusiast och kungligt god honungsleverantör. Mark har lovat att ta med sig några burkar av sin honung och den kommer finnas till försäljning under klassiska Italienska nummer som Paolo tosti, falvo dicitencelo vuie o sole mio corengrato volare.

Men i vanlig ordning börjar runturen vid hpl.SKF i Gamlestaden med en rykande varm välkomstdrink på stående fot. Raskt där efter sätter kursen vidare med vår guide Lena Torquato Lidén i spetsen till den arabiska föreningen BAB AL HARA. Där avnutes en Mezebuffé i traditionell arabisk miljö och Lena berättar om stadsdelen, dess utveckling och om de interkulturella föreningar som är verksamma i området. Kvällen avslutas på Italienska klubben med ovannämnda artister, antipasti, bar, Dj samt Vj: Catfish (suggestivt filmkollage med italienska kopplingar)

Tider:
18.00 Samling hpl. SKF (Välkomstdrink)
18.30 BAB AL HARA (Arabisk förening) – MEZE (Middagsbuffé) www.babalhara.se
19.30 ITALIENSKA KLUBBEN Casa degli Italiani – Bar | antipasti | konsert med Mark Petersen & Juri Loukachevitj | Vj/Dj: Catfish

OBS! Medlemskap ITALIENSKA KLUBBEN obligatoriskt - medlemskapet är gratis. Klicka här

Arrangör

Nu skapas en ny mötesplats och scen i Gamlestan (GBG) driven av ideella krafter för alla som vill vara kreativa och finna gemenskap i östra Göteborg. www.ögat.net

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.