skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Mjödhamnen intar Odinsborg

Eventet är avslutat

Mjödhamnen intar Odinsborg

Från 350,00 SEK

Plats

Datum

28 aug 2020 14:00 - 30 aug 2020 18:00

Beskrivning

Odinsborgs mjödfestival arrangeras av oss på Mjödhamnen i samarbete med Pop-Up Events
Detta är ett evenemang i historisk anda och är den första festivalen i Sverige som inriktar sig primärt på mjöd, men bjuder självklart även på andra drycker, honung av alla slag, mat och hantverk.
Årets festival kommer äga rum inuti Odinsborg på övervåningen i vikingarummet. Festivalens huvudsyfte är att visa upp mjödets magiska värld, men festen blir pga. covid-19 lite annorlunda. Istället för ett öppet hus håller våra fantastiska anställda på Mjöd Nörd, mjödprovningar på löpande band. 
Förutom försäljning av mjöd i vår utomhusbar så kommer det att finnas honung till salu, både lokalproducerad och honung från olika delar av världen, och även några försäljare. Det kommer också ske matlagning utomhus i form av grillning eller liknande, beroende på vad vädret tillåter.
Vi håller tummarna för att även vår häftiga mjödbuss kommer på plats. Som alltid vid Odinsborgs mjödfestival så bjuds det på underhållning.
Vi hoppas på många spontana utspel utöver detta och har hört rykten om att vikingar kan komma att dyka upp under lördagen...

Lokal

Odinsborg Café & Restaurang Odinsborg Café & Restaurang, Ärnavägen 4, 754 40 Uppsala

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer