Mitt i livet och i andevärlden

Mitt i livet och i andevärlden

Från 149,00 SEK

Online-event

Datum

4 sep 2023 00:00 - 30 jan 2024 23:00

Beskrivning

Mitt i livet och i andevärlden

En ljudfil från min Föreläsning i Folkets Park i Oskarshamn i November 2022. Där visades även ett bildspel som dock inte finns med här. Men lyssna och tillåt dig att inspireras.

Jag tar med dig på en resa in i det okända.

Det jag som barn ,inte hade en aning om men upplevde tidigt och som var både skrämmande och omvälvande, men ändå inte.

jag berättar min historia, min resa. Det jag genom alla år fått till mig av mina Guider, mästare och andar. Det jag blivit visad, både som barn och vuxen. Om andra sidan.

I mitt arbete som Medium har jag fått både upplevelser, erfarenheter som jag vill dela med mig av till dig, på mitt vis.

Vad är andra sidan? Hur är det att vara medial? Har du själv spirituella förmågor?

Obs! Ljudfilen ligger på One drive.

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer