skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Mitt i livet och i andevärlden

Eventet är avslutat

Mitt i livet och i andevärlden

Från 69,00 SEK

Online-event

Datum

4 sep 2023 00:00 - 30 jan 2024 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Mitt i livet och i andevärlden

En ljudfil från min Föreläsning i Folkets Park i Oskarshamn i November 2022. Där visades även ett bildspel som dock inte finns med här. Men lyssna och tillåt dig att inspireras.

Jag tar med dig på en resa in i det okända.

Det jag som barn ,inte hade en aning om men upplevde tidigt.
Där, på golvet, sittande med ryggen tryckt mot köksskåpets gavel sitter jag och är helt tyst. Tänkande och iakttagande på allt som rör sig, alla ljus, alla energier, mest känslor så klart. Det var mycket såna vid den tiden. Jag var nog i 2 års-åldern när jag minns att allt var märkligt på något vis.

Jag satt uppkrupen i soffan i finrummet, kanske ett år äldre, jag satt där själv och jag upplever att jag ofta var ensam, kanske kändes det så för att jag samtidigt befann mig i en annan del, en dimension tänker jag i dag,..

Jag kunde sitta där och plötsligt stirra på dörren som ledde ut till köket. Där såg jag män, soldater som jag bad, att om jag var snäll så kunde dom väl låta bli att ta med mig. Jag var vettskrämd men ändå inte...Jag ropade aldrig på någon vuxen utan härdade ut, eller väntade ut dom till dom försvann, det gjorde allt konstigt jag såg...Det försvann efter en stund.

Ensamheten grävde sig fast i mig, som ett grepp, någon stod och höll i mig, drog bort mig från lekar, syskon...Jag förmådde mig inte att leka med mina då två syskon, kände mig bara utanför, vid sidan av...Jag förstod dom inte riktigt. Jag är i dag säker på att min själ i min kropp var kvar på något vis i andevärlden eller att jag i känslan och tanken var kvar där. Jag kan idag förstå varför jag var så innesluten, tyst och mest fundersam. Jag var inkännande för personer, situationer och hade en otrolig empati.

Jag berättar min historia, min resa. Det jag genom alla år fått till mig av mina Guider, mästare och andar. Det jag blivit visad, både som barn och vuxen. Om andra sidan.

I mitt arbete som Medium har jag fått både upplevelser, erfarenheter som jag vill dela med mig av till dig, på mitt vis. Vad är andra sidan? Hur ser det ut på andra sidan? 

Hur är det att vara medial? Har du själv spirituella förmågor?

Vill  du ha en spännande upplevelse?

Obs! Ljudfilen ligger på One drive.

Håll till godo!

Arrangör

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer