Hoppa till huvudinnehåll

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Missbrukarna + Dissekerad & Vidro

Eventet är avslutat

Missbrukarna + Dissekerad & Vidro

Från 250,00 SEK

Plats

Datum

5 mar 2022 20:00 - 6 mar 2022 01:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Missbrukarna + Dissekerad & Vidro
Lördag, 5 mars 2022

20.00 - 01.00, Hus 7
Dörrar kl 20.00, live från ca kl 20.30
Åldersgräns: 18+ år
 


Missbrukarna

Detta legendariska svenska hardcoreband som bildades 1980 i Hudiksvall, de har aldrig splittrats men bara gjort sparsamt med spelningar sedan 80 talet. Nu kommer de äntligen till 

Stockholm för ett officiellt gig. Med hits som Du är inte du, Datorstat, Jag skiter väl i dig och ett antal till fina hardcorerykare placerar sig Missbrukarna högt bland Sveriges bästa punk genom tiderna.

Dissekerad

Dissekerad tickar in på sitt 10;e år som band med att nyligen ha släppt sitt bästa album hittils Inre Strid. Där de levererar en Hardcoresmocka av rang. Medlemmar återfinns/har funnits i fräcka band så som Avskum, Totalitär, Brainbombs & Makabert Fynd bland många andra. Nu har det gått ett tag sedan vi fick se dem i Stockholm så räkna med att dtakten är vässad och det är fullt spjäll

Djs: Svempa ( Doomsdayjesus ) känd från bla Heavyunderground.se och Into the void podcast. med gäst torture666.

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Hus 7 Hus 7, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer