Miss Kittin - FutureRetro - Tillsammans

11 maj 2018 22:00 - 12 maj 2018 05:00

Warehouse 5, Vretenborgsvägen 5, 126 30 Stockholm

FutureRetro presenterar i samarbete med Tillsammans och Sthlm Underground en av Berlins allra största undergroundikoner, Miss Kittin.

Miss Kittin slog igenom i slutet av nittiotalet med sitt helt unika artistiska utryck. Hon blev snabbt synomymt med Berlins dekadenta livstil och en av International Dj Gigolos starkast lysande stjärnor.
Med tidlösa klassiker som "Frank Sinatra" och "1982" förde hon tillsammans med sin parhäst The Hacker in det bästa av 80talets dystopiska synth, postpunk och electro in i framtiden.Med sin ikoniska röst och stilbildande sleazy / twisted lyrics över tung eletroskruvad tech och episk synthpop revolutionerade hon technoscenen och banade vägen för artister som Dj Hell, Tiga, Dopplereffekt, Fischerspooner och Vitalic och nådde stora framgångar tillsammans med Felix Da Housecat. .
Hon har sedan debuten släppt tidlösa klassiker som de helt fantastiska postpunkinspirerade "Grace" och "Kittin is High" , sleasydiscobomben "Silver Screen Shower Scene" , den monumentala "Rippin Kittin", Röyksopp remixade "What Does It Feel Like" och i vårt tycke en av världens bästa syntpopelectrolåtar "1000 Dreams"


Miss Kittin har pararellt med sitt musikskapande alltid älskat att deejaya och med över tjugo års erfarenhet bakom båset vet hon hur hon ska skapa ett galet kul dansgolv. Hon blandar frisk eget material med andras och är inte rädd för att slänga på gamla raveanthems, EBM / Synth klassiker och greppar även micken då och då för livevocals med hennes fantastiska ikoniska röst.

Vi kommer husera i Kruthusets klassiska lokaler. Vi kommer bygga upp lokalen i olika nivåer och dimensioner och vår inhouse ljusmästare Madde kommer se till att rätt atmosfär och stämning infinner sig. Gott om ytor för häng kommer varvas med dansgolvsintimitet.

På golv två kör vi synth, New Wave, Postpunk, Synthwave, Svartrock och 80´s Underground. .

LOFTET

MISS KITTIN

Facebook http://www.facebook.com/misskittin
Twitter https://twitter.com/MissKittinMusic
YouTube http://www.youtube.com/misskittinofficial
Soundcloud http://soundcloud.com/misskittin
Spotify http://play.spotify.com/user/misskittinmusic
Website http://www.misskittin.com/Full lineup kommer uppdateras fortllöpande på eventwall så attenda för mer info.

Medlemssklubb

Denna klubb är strikt för medlemmar i vår kulturförening. Alla med kärlek i hjärtat som vill sprida good vibe energy är varmt välkomna. Du som söker vänner och gemenskap likaså och självfallet du som kommer för musiken och dansen.
Testosteron imponerar inte på oss men det gör däremot ödmjukhet, glittrande ögon, stora leenden och euforiskt sinne.
Warehouse 5 kommer vara en tillflykt från vardagens plikter, problem och bekymmer så lämna dina problem utanför dörren och sprid kärlek med oss andra. Livet handlar om att ha kul tillsammans.

Bli medlem här
http://www.suburbiasthlm.com/

Early Bird

Stängd

Early Bird 2

Stängd

Ticket

Stängd