skip to main content

MIRAGE EPISODE IV feat. Granado, Lindgren & Hillborg

Sista chansen
Sista chansen

MIRAGE EPISODE IV feat. Granado, Lindgren & Hillborg

Från 290,00 SEK

Plats

Datum

29 maj 2024 18:00 - 30 maj 2024 01:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Välkommen till Historiska Museet tillsammans med Mirage Live i Stockholm och på en förtrollande kväll under EPISODE IV, Mirages sista konsert innan sommarlovet som lovar att föra dig till en värld av musikaliska mästerverk. Som gästartister välkomnar vi tre fantastiska musiker och vänner till oss. Sopranerna Clarice Granado & Julia Lindgren och Saxofonisten Theo Hillborg.

Initiativet till Mirage kommer från två livslånga vänner, Sebastian Iivonen & John Nalan. Två skickliga pianister som delar scenen för ett förtrollande framträdande med fyra händer. Deras band, knutet sedan barndomen, kommer att genomsyra varje ton och skapa en harmonisk resa genom tid och melodi.

Vid varje konsert presenteras några av dagens unga talanger som spås vara framtidens stjärnor och vi tror att ni i publiken en dag i framtiden stolt kan säga att "den stjärnmusikern hörde jag live en gång innan denna musikern blev känd!"

Säkra din plats för en kväll av oöverträffad konstnärlighet och själaberörande framträdanden på Mirage Live i Stockholm på Historiska Museet!

Program kommer snart!

Kvällen ser ut som följande:

18:00-19:00 Konsert

19:00-01:00 Vårfesten med bar, mat och livemusik. Artisterna är ett hemligt band & DJn Susia. 

DJn Susia spelar under kvällen. Med inslag från alla världens hörn kombinerar Susia allt från dimmig dub till egyptisk synthsväng & tangotechno.

20:00 Det hemliga bandet börjar spela

Följ oss på INSTAGRAM för information om våra konserter.

INSTAGRAM: @mirage_live

Arrangör

Lokal

Historiska museet, Narvavägen 13-17, 114 84 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer