Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Mira Aasma + Ellen Olaison

Eventet är avslutat

Mira Aasma + Ellen Olaison

Från 120,00 SEK

Plats

Datum

16 mar 2019 19:00 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Oceanen presenterar: Mira Aasma + Ellen Olaison

Plats: Oceanen, Stigbergstorget
Datum: 16 Mars
Tid: 19.00 - 01.00
Åldersgräns: 20 år

Mira Aasma debuterade 2015 och har sedan dess släppt ett fullängdsalbum, en EP och en fristående singel. Framgångarna har lett henne till spelningar runtom Europa – bland annat på Spot Festival och Xpo North. I oktober 2018 deltog hon som enda svenska artist i årets Red Bull Music Academy i Berlin.

Där senaste singeln “Witches” var ett starkt politiskt statement för jämlikhet så är den nya EP:n “Nighttime Memos” en djupt personligt och avskalat verk – nattliga skisser som bildar Miras mest direkta, berörande släpp hittills.

Nighttime Memos är skriven i min säng med en casiosynth, en laptop och ett anteckningsblock. Resten är skapt av mina vänner som hängt i studion och spelat in kör, fiol, sax, autotunesång, percussion m.m., druckit kaffe, snackat strunt och samplat saker vi hittat i korridorerna. Vi har fokuserat på begränsningar och hållit oss till känslan i demoinspelningarna, behållit casiosynthen på varje låt och hittat nya sätt att se på musikproduktion. En jordad EP som har varit så kul och enkel att göra."

Ellen Olaison

Ellens musik vaggar metodiskt in dig i ett sagoberättande där du faller djupare och djupare ner i historien. Hon bjuder in till sin så kallade Dominoblues med sökande tremologitarrer och labyrinttexter där hon balanserar på linan mellan ljus och mörker. 

Hennes kommande EP To The Cruel präglas av en egensinnig tydlighet och ett nervkittlande djup som gör att vi känner oss trygga och stundvis förtrollade. Ellen vet vart hon står och vad hon vill säga utan att avslöja för mycket. Med en fot i vilda västern och den andra i vardagsrummet leder hon oss till ett hav av sagor som böljar mellan dröm och verklighet.Arrangör

Kulturhuset Oceanen is located in the district of Majorna in Gothenburg, Sweden and has been officially running as a culture house since 1995. Oceanen represents innovative scenic concepts with more than 100 public events every year.

Lokal

Oceanen Oceanen, Stigbergstorget 8, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer