Eventet är avslutat

Minnet av ett ljud

Gratis

Plats

Datum

16 maj 2022 19:00 - 20:00

Beskrivning

Nyskriven kammarmusik.

Amina Hocine har tyvärr behövd ställa in sin del av denna konsert.

Examenskonsert för Amanda Sedgwick med nyskriven kammarmusik för piano, klarinett och slagverk, samt musik av och med saxofonisten Johan Arrias

19:00 Johan Arrias, saxofonsolo
Genom ’extended techniques’ och prepareringar arbetar han med dekonstruktion och fragmentering av de traditionella sätten att behandla instrumentet.

19:30 Amanda Sedgwick
Jag tar min masterexamen i komposition med mitt stycke Concretism som nu framförs med två helt nyskrivna satser av
Johan Söderlund, klarinett
Johan Ullén piano
Maths Tärneberg slagverk
Förvänta er nya spännande klanger och rytmer! Varmt välkomna!

Framförandet görs möjligt av Laila och Charles Gavatins stiftelse för jazzmusik.

Arrangör

Lokal

Kungasalen - utan körläktare Kungasalen, Kungliga Musikhögskolan, Valhallavägen 105, 115 51 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.