skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Minne och sanning från psykoanalytisk synpunkt

Eventet är avslutat

Minne och sanning från psykoanalytisk synpunkt

Från 80,00 SEK

Plats

Datum

22 sep 2021 19:00 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Välkommen till första samtalet i Vaggans föreläsningsserie om psykoanalys: Minne och sanning från psykoanalytisk synpunkt

Psykoanalysen bygger bland annat på antagandet att en fördjupad förståelse av den egna historien gör det lättare att hantera svårigheter i nuet. Samtidigt vilar sökandet efter en historisk sanning på ett minne som innefattar begränsningar av olika slag. Sanning, minne och glömska står således i ett komplext förhållande till varandra och var teman som Freud sysslade med under hela sitt liv, från de tidiga analyserna av hysteriska patienter till de sena behandlingstekniska övervägandena. Föreläsningen kommer också att innehålla en kort diskussion av den franska psykoanalytiska scenens perspektiv på sanningen inom psykoanalysen.

Medverkande:
Föredragshållare: Mats Leffler, leg psykolog, leg psykoterapeut, psykoanalytiker
Moderator: Gunilla Sallander, leg psykolog, leg psykoterapeut, psykoanalytiker (IPA)

Lokal:
Katasalen, plan 1

Föreläsningsserie om psykoanalys. Hur kan psykoanalytisk teori användas för att förstå människans olika levnadsvillkor och skapelser?

Antalet platser till arrangemanget är begränsade. ABF Stockholm följer folkhälsomyndighetens restriktioner och anpassar antal platser till respektive lokal.

Arrangör

Förköp och boka biljetter till event med ABF Stockholm. Läs mer om evenemangen, registrera dig och bjud in vänner. Kommande event visas nedan, annars kan du alltid kika in igen längre fram när fler event lagts till i kalendern.

Lokal

ABF Stockholm – Katasalen Sveavägen 41, 111 40 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer