skip to main content

Mini trädgårdsfestival i Sulegång

Mini trädgårdsfestival i Sulegång

Från 250,00 SEK

Plats

Datum

30 jun 2024 16:00 - 19:00

Beskrivning

Varmt välkomna till en mini trädgårdsfestival i historiska Sulegång.
Söndag den 30e juni öppnar Sulegångs Kultur och Naturcenter upp sin trädgård
för en mysig mini-festival med 2 fantastiska artister, singer/songwritern Sofia Talvik och Scott Ritcher (USA).

Kom och njut av musik i världsklass i natursköna Sommarsverige. Sofia Talvik har släppt 9 fullängdsalbum, det senaste ”Center of the Universe” var shortlistat för grammyniminering i USA och Sofia har turnerat runt hela världen med sin musik. Hon har blivit jämför med artister som Joni Mitchell och First Aid Kit men har sitt alldeles egna sound. Scott Ritcher är artisten från Kentucky som förälskade sig i Sverige under en turné här och nu bor i Stockholm sedan många år. I USA var han mest känd för sitt punkband Metroschifter, men solo spelar han stillsam singer/songwriter-musik med gitarr och sång.

Tag med egen camping-stol, eller filt! Korv och bröd finns att köpa på plats, också välkommen att ta med egen mat och dryck. Vid regn flyttar konserten in i den historiska ladan.

Arrangör

Lokal

Sulegång By, 572 96 Sulegång, 572 96 Fårbo

Headliners

Sofia Talvik
Singer-Songwriter / Americana
Scott Ritcher
Singer-Songwriter

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer