skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Min konvention

Eventet är avslutat

Min konvention

Från Gratis

Plats

Datum

16 feb 2024 10:00 - 10:45

Beskrivning

Min Konvention är en scenkonstföreställning av barn, för barn, om deras konvention. Tillsammans kastar vi oss ut i juridikens värld i en upplevelse där musiken samspelar med rörelse och barns tankar om barnkonventionen.


Näst intill ordlöst, utan andra språk än de konstnärliga uttrycken utforskar vi barns rättigheter på deras egna villkor.

Föreställningen har tagits fram genom workshoppar och intervjuer med barn och unga i Sverige och Armenien. Målet är att stärka barns kunskap om sina rättigheter och ge dem en språngbräda för att ta reda på mer så de kan göra sina röster hörda. 

I föreställningen få du möta våra fyra dansare Hedda Parkkonen, Lovisa Larsson, Mary Hagman, Jen Nguyen samt dockan Milo.

Föreställningen passar från 6 år och uppåt och har blivit mycket omtyckt av barn såväl som vuxna sedan turnéstarten 2022.

Föreställningen är gratis men du måste boka en biljett via denna sida (Billetto).

Föreställningen visas på Braheteatern i Jönköping, Kyrkogatan 3. Lokalen ligger på innergården vid Per Brahegymnasiets matsal.

Du kan läsa mer om föreställningen på ShareMusics hemsida här:

Min Konvention – ShareMusic & Performing Arts


Lokal

Braheteatern, Kyrkogatan 3, 553 16 Jönköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer