skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Mike Fall & The Fallouts - Christmas Special

Eventet är avslutat

Mike Fall & The Fallouts - Christmas Special

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

27 dec 2021 19:00 - 20:15

Beskrivning

Munspelaren och Rimforsasonen Mikael "Mike" Fall avrundar julhelgen tillsammans med sitt band "The Fallouts" (Kjell Gustavsson, "svängmaskinen från Kisa" på trummor, Surjo Benigh på bas och Torbjörn Fall på gitarr) på Godtemplargården i Rimforsa måndagen den 27 dec kl 19:00. Bandet har släppt två nya skivor varav den senaste "Goin' Home for Christmas" släpps den 20 Nov och kommer tillsammans med tidigare skivor finnas till försäljning. Publiken kommer att få njuta av nyskriven blues, swing och rock n roll musik från dessa skivor tillsammans med andra svängiga jullåtar. Detta får ni inte missa! Varmt välkomna! 

NY INFO: 

Hej! 

Mikael Fall här. Jag är glad att meddela att konserten kommer att äga rum så som planerat! Stort tack till alla er som köpt biljetter! Jättekul tycker både jag och bandet.

Då jag inte bara är musiker denna gång utan även arrangör så behöver jag meddela er att;

För att kunna medverka på konserten så behöver alla över 18 år ett giltigt vaccinationsbevis och id-handling som ska visas upp för värden vid entrén. Antingen i pappersform eller i er mobiltelefon.

Detta är tyvärr den enda lösningen då andra avståndsregler ej kan införas. Minst hälften av biljettantalet skulle då behöva dras in, vilket i sin tur skulle resultera i att eventet inte kan genomföras p.g.a ekonomiska skäl. 

Jag hoppas detta inte medför några större bekymmer för er. Ni kan enkelt beställa ett vaccinationsbevis via: covidbevis.se.

Om ni av medicinska skäl inte har möjlighet att uppvisa ett giltigt vaccinationsbevis vänligen kontakta mig i god tid innan. 

För mer information om covidbevis hänvisar vi till Folkhälsomyndigheten

Tänk på att vara rädda om varandra, håll avstånd och tvätta händerna!

Vi ser fram emot att få "avrocka" julen tillsammans med er på Godtemplargården den 27 dec kl 19!

Med vänliga hälsningar:

Mikael Fall

Arrangör

Lokal

Godtemplargården Godtemplargården, Järnvägsgatan 8, 590 43 Rimforsa

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer