Mike Fall & The Fallouts - Christmas Special

Järnvägsgatan 8, 590 43 Rimforsa
27 dec 2021 19:00 - 20:15
Biljetter 150,00 SEK
Biljetter 150,00 SEK

Munspelaren och Rimforsasonen Mikael "Mike" Fall avrundar julhelgen tillsammans med sitt band "The Fallouts" (Kjell Gustavsson, "svängmaskinen från Kisa" på trummor, Surjo Benigh på bas och Torbjörn Fall på gitarr) på Godtemplargården i Rimforsa måndagen den 27 dec kl 19:00. Bandet har släppt två nya skivor varav den senaste "Goin' Home for Christmas" släpps den 20 Nov och kommer tillsammans med tidigare skivor finnas till försäljning. Publiken kommer att få njuta av nyskriven blues, swing och rock n roll musik från dessa skivor tillsammans med andra svängiga jullåtar. Detta får ni inte missa! Varmt välkomna! 

NY INFO: 

Hej! 

Mikael Fall här. Jag är glad att meddela att konserten kommer att äga rum så som planerat! Stort tack till alla er som köpt biljetter! Jättekul tycker både jag och bandet.

Då jag inte bara är musiker denna gång utan även arrangör så behöver jag meddela er att;

För att kunna medverka på konserten så behöver alla över 18 år ett giltigt vaccinationsbevis och id-handling som ska visas upp för värden vid entrén. Antingen i pappersform eller i er mobiltelefon.

Detta är tyvärr den enda lösningen då andra avståndsregler ej kan införas. Minst hälften av biljettantalet skulle då behöva dras in, vilket i sin tur skulle resultera i att eventet inte kan genomföras p.g.a ekonomiska skäl. 

Jag hoppas detta inte medför några större bekymmer för er. Ni kan enkelt beställa ett vaccinationsbevis via: covidbevis.se.

Om ni av medicinska skäl inte har möjlighet att uppvisa ett giltigt vaccinationsbevis vänligen kontakta mig i god tid innan. 

För mer information om covidbevis hänvisar vi till Folkhälsomyndigheten

Tänk på att vara rädda om varandra, håll avstånd och tvätta händerna!

Vi ser fram emot att få "avrocka" julen tillsammans med er på Godtemplargården den 27 dec kl 19!

Med vänliga hälsningar:

Mikael Fall

Eventet är avslutat

Mike Fall & The Fallouts - Christmas Special

Visa detaljer
Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.