Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Mikael Westman

Eventet är avslutat

Mikael Westman

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

14 okt 2022 18:00 - 15 okt 2022 01:00

Beskrivning

Mikael Westman sångare, gitarrist och låtskrivare har premiärspelning i Göteborg och releasekonsert för sitt nya och gamla album på en och samma kväll. Det dagsfärska albumet ”Bryt ihop & kom igen” och ”Kaos & Obalans” som passande nog släpptes samma dag som man stängde ner alla scener pga av en viss pandemi och den fullbokade releasesspelningen fastnade i ett konkursbo:) Men nu är äntligen dags att bryta i hop och komma igen på bästa Skeppets scen.
Med svart bälte i sväng bjuder Herr Westman på musik med skit under naglarna och svenska texter utan krusiduller.

Mikael Westman har dom senaste fem åren turnerat landet runt ihop med Peter”Blå Grodorna”Carlsson och Kjell Gustavsson RnB Orchestra och har även hörts på Göteborgs musikscener som frontman i Gumbo. Med sig på scenen och albumen har han några av Sveriges främsta musiker. Det kommer även dyka upp musikaliska gäster och överraskningar denna afton.

Johan Håkansson – trummor
Sven Lindvall – bas
PJ Altin – piano, dragspel, kyrkorgel
Henrik ”Pilen” Pilquist – gitarr

Dörrarna och restaurangen öppnar kl:18.00, vill du äta? Boka bord på kontakt@skeppetgbg.se
På scen kl:21

Länkar
spotify
facebook
instagram
youtube

Lokal

Amerikagatan 2, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck Mer