MIKAEL RICKFORS

MIKAEL RICKFORS

Från 295,00 SEK

Plats

Datum

11 maj 2023 19:30 - 20:45

Beskrivning

MIKAEL RICKFORS


Mikael Rickfors släpper en ny skiva, en liveinspelning med extra allt!


Det är ett album som bjuder på listettor både från tiden med The Hollies och Grymlings men givetvis också från solokarriären.


Dessutom finns de nya sångerna med, i arrangemang för den eminenta orkester som medverkar på skivan med stråkar, slagverk, körer och träblås.


Mikael Rickfors visar återigen att han är den svenska soulens gudfader.

Mikael Rickfors är närmast en legend, med en karriär som spänner över vid det här laget 50 år. Han har gjort internationell karriär med The Hollies, haft stor succé i Sverige med både sina soloskivor och med bandet Grymlings, tillsammans med Pugh Rogefeldt, Magnus Lindberg och Göran Lagerberg. Hans låtar har spelats in av Percy Sledge, Cindy Lauper, Carlos Santana , Richie Havens m fl.

Här möter du Mikael tillsammans med Louise Raeder och Jonatan Stenson, och de stora sångerna; från tiden med The Hollies till ”When A Man Loves A Woman”, ”Mitt bästa för dig” och ”Vingar”.


På scen: kl 19.30 – 20.45 (ca 75 min)
Stängning: kl 21.30

Entré: 350 kr (från kl 17.00)
Garderob: 40 kr

Ålder: 18 år

Lokal

Droskan, Storgatan 60, 903 30 Umeå

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.