skip to main content

Midsommarkryssning: Månsson Allstars

Midsommarkryssning: Månsson Allstars

Från Gratis

Plats

Flera tidpunkter

21 juni 2024
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Fira Midsommarafton till sjöss i världens vackraste skärgård!

För 28:e året i rad arrangerar vi en midsommaraftons kryssning ombord på M/S Vindhem. 

Ni äter obegränsat med räkor, nybakat bröd. aioli och smör. Alternativt Tacos med köttfärs och alla traditionella tillbehör, medan världens vackraste skärgård i sakta mak glider förbi utanför våra fönster.

För Er som tycker att sill och färskpotatis är något absolut nödvändigt på midsommarafton så finns möjligheten att komplettera Er meny med detta till en merkostnad av 170:-. I det priset ingår två sorters sill, färskpotatis, gräddfil, gräslök och Västerbottenost.

Efter middagen, i nedre salongen, bjuder Månsson Allstars på underhållning. Vad passar bättre på midsommarafton än ett band från dalarna. Månsson Allstars framför musik som passar alla åldrar och smaker. Dans är inte obligatoriskt men det brukar vara svårt även för den mest envisa att sitta stil. I övre salongen underhåller vår Rock & Pop trubadur Micke D.

Observera att vi har ett begränsat antal platser samt att midsommar kryssningen är mycket populär.

Ombordstigning sker från kl. 17.30. Båten avgår kl. 19.00 och vi är åter vid Skeppsbron 23.30.

Gör en Bokningsförfrågan eller ring 08-604 04 20 alternativt skicka ett mejl till info@vindhem.com

Välkomna ombord!

Arrangör

Räk- & Tacokryssning

Tisdag till lördag (sommartid) kan Ni njuta av obegränsat med räkor, nybakat bröd, smör & aîoli ombord på vår räkbåt. Alternativt Tacos med köttfärs och alla traditionella tillbehör.
För den som är vegetarian erbjuder vi tacos med Quornfärs och för den som är vegan finns det tacos med sojafärs.
Till dessert serverar vi en ostbricka med tre sorters ost, kex och vindruvor (inte obegränsat).

Fredagar och lördagar på våren och hösten äntrar ett av Sveriges bästa coverband scenen. Vi har återkommande band som Smalare än Thord, Bad Influence men också originalartister såsom Svenne Rubins.
Sommartid, på fredagar och lördagar (om vädret tillåter) gör vi ett bryggstopp halvvägs genom turen. Vi stannar till en stund på Björnholmen och på fördäck arrangerar våra musiker musik och dans.

Alltid livemusik ombord, musik som passar alla åldrar och smaker. Dans är inte obligatoriskt men det brukar vara svårt även för den mest envisa att sitta still. Vi arbetar med många av Sveriges bästa trubadurer och live band. Vi anländer till Skeppsbron efter en kväll fylld av god mat, bra musik och nya möten kl. 22.30 – 23.30 (beroende på evenemang).

Kontakta oss på 08-604 04 20 eller skicka ett mejl till info@vindhem.com

Lokal

M/S Vindhem, Skeppsbron 101, 111 30 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer