Midsommar på Eljest

Eventet är avslutat

Midsommar på Eljest

Plats

Datum

24 jun 2022 12:00 - 15:00

Beskrivning

Midsommarfirande och konsert med Carolina Miskovsky och Daniel Pettersson. 

Biljetten ger bordsbokning och sittplats. Är ni ett sällskap som vill sitta tillsammans maila er bokning och antal till: kontakt@eljestshop.se

Servering av midsommarlunch (vegansk eller traditionell gubbröra på kavring), fika och trädgårdsbar med lokala dryckesalternativ. Fiskdamm till barnen. 

Vi öppnar kl 11:00 och konserten börjar ca 13:00 så kom gärna i god tid för beställning av mat och dryck. 

Tar biljetterna slut finns det möjlighet att komma ändå och sitta på medhavd picknick filt och njuta av konserten. 

Arrangör

Trädgårdskafe och gårdsbutik

Lokal

Eljest Eljest, Nabbvägen 9, 904 26 Umeå

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.