Middagsshow med Sonja Aldén och David Carbe

Middagsshow med Sonja Aldén och David Carbe

Från 995,00 SEK

Plats

Datum

12 aug 2023 19:00 - 23:30

Beskrivning

Åstols Rökeri bjuder in till en intim konsert med Sonja Aldén och David Carbe, som kommer att bjuda på en oförglömlig kväll!

Duon har under flera år turnerat runtom i Sverige och har tillsammans hittat sitt perfekta samspel. Man känner musikens själ i deras sång och spel, där de tillsammans skapar något som berör såväl betraktaren och lyssnaren på djupet. Musiken är personlig, men också fylld av lust och glädje. När dessa musikaliska genier tar plats på en scen tillsammans blir det inget annat än magi.

Sonja Aldén är en av Sveriges mest folkkära artister, där hon slog igenom 2007 med låten “För att du finns” i melodifestivalen.

Låten kom att slå flera rekord och utsågs bland annat till “Årets låt” på Svensktoppen, där den även behöll förstaplatsen i ett halvår.

Efter succén i Melodifestivalen släpptes debutalbumet “Till Dig”, vilket sålde guld och belönades med ett flertal Grammisnomineringar, samt gav Sonja en Rockbjörn i den prestigefulla kategorin “Årets Kvinnliga Artist”. Sedan dess har hon hunnit ge ut ytterligare fem album och turnerar flitigt över hela Sverige.

Tillsammans med Sonja ser vi även David Carbe, en eftertraktad pianist, vokalist och entertainer.

Han är en musikalisk man som har hunnit med mycket under sina 30 år. Han har bland annat gästspelat i Rhapsody in Rock där han fick spela fyrhändigt tillsammans med Robert Wells. Han har även haft samarbeten med flera stora namn och folkkära artister såsom Nanne Grönvall, Janne Schaffer, Tommy Nilsson, Lotta Engberg, Charlotte Perrelli och många fler.

David har även vid flera tillfällen gjort inhopp som kapellmästare i TV4 BingoLotto. Där har han medverkat både som solist och ackompanjatör till andra artister, tillsammans med sitt eget husband David Carbe Kvartett.

Tillsammans med musiken bjuds det på en välkomponerad tvårätters meny med havet som tema.Arrangör

Mat - musik - mitt i havet

Åstols Rökeri är en fiskerestaurang med eget rökeri och liten butik. Sedan 1994 samlar vår musikscen sommartid uttrycksfulla musiker och och musikälskande gäster. Vi anordnar också skaldjursbufféer och hummeraftnar.

Lokal

Åstols Rökeri Åstols Rökeri, Hamnen 4, 471 44 Åstol

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck Mer