Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Middagsshow med Jens Hult

Eventet är avslutat

Middagsshow med Jens Hult

Från 795,00 SEK

Plats

Datum

8 jul 2023 19:00 - 22:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Jens Hult,

En fantastisk sångare, musiker och låtskrivare som, trots stora framgångar, bara är i början av sin karriär.

Med sina unika texter och en stark energi och passion för visgenren, har Jens på senare år tagit stora kliv inom modern vispop.

Som barn kallades Jens tondöv. Ändå tog han landet med storm då han knep en fjärdeplats i Idol bevisade motsatsen. Debutsingeln som följde, ”Precis som du vill”, sålde platinum och har fram tills idag spelats drygt 10 miljoner gånger på Spotify, och hösten 2020 var det Jens tur att bli tolkad i tv-programmet när en av årets deltagare framförde just ”Precis som du vill”.

Hans musikaliska väg tycktes utstakad och galleria-turnéerna väntade, men Jens ville ta sin musik i en annan riktning. Med unika och grundade texter, en modern ljudbild och en ny energi och passion för visgenren, har Jens på senare år tagit stora kliv bort från den kommersiella popen. Ambitionen, en modern vispop som berör, har han med råge uppfyllt. Jens har byggt upp en fin relation med sina fans, och hans låtar står ofta högst upp på önskelistan till dop, begravningar, bröllop och andra viktiga livshändelser.

Samtidigt har han smidigt navigerat sig bland eliten i svensk modern popmusikproduktion, där hans unika röst och sinne för skarpa melodier gjort Jens Hult till ett etablerat namn bland Stockholms och Sveriges tyngsta producenter och låtskrivare. Bland hans senaste samarbeten hittar vi namn som tex David Lindgren-Zacharias, Viktor Norén, Salem Al Fakir, Vincent Pontare, Robin Stjernberg, Sandro Cavazza, Gustaf Norén, Sara Zacharias och Björn Holmgren mfl.

Jens Hult jobbar just nu med att färdigställa nytt eget material som kommer att vara aktuellt för release inom en snar framtid och som snart kommer ta sångaren, artisten och ”storytellern” Jens Hult ut på vägarna igen och en scen nära dig.

Senaste singeln Symfoni är en pop-duett med Björn Holmgren, blandar nostalgi och ungdomlighet.
– Symfoni handlar om den där personen som får en att stå ut när livet blir ovisst, den man alltid kan ringa och få dom där lätta, kloka orden från. Rösten som säger – orka bara lite till, tills det ljusnar igen. Den handlar om riktiga relationer mellan verkliga människor, säger duon i ett uttalande.

Symfoni är en mix av de bådas sound där pianot guidar lyssnarna genom en nostalgisk och akustisk ljudbild.
– Symfoni” är resultatet av två talangfulla artister som har funnit varandra. Nu får vi chansen att höra deras röster bli till en och skapa en oemotståndlig musikalisk upplevelse. Låten är en fullträff, enligt de båda artisterna.

Björn Holmgren och Jens Hult möttes för första gången i studion för några månader sedan där de snabbt fann varandra. De började skriva på "Symfoni" och det dröjde inte länge förrän de insåg att de hade skapat något fint tillsammans.

“Symfoni handlar om den där personen som får en att stå ut när livet blir ovisst, den man alltid kan ringa och få dom där lätta, kloka orden från. Rösten som säger - orka bara lite till, tills det ljusnar igen. Den handlar om riktiga relationer mellan verkliga människor” - Björn Holmgren & Jens Hult

Det kommer förutom musik bjudas på en välkomponerad tvårätters meny med havet som tema.

Arrangör

Mat - musik - mitt i havet

Åstols Rökeri är en fiskerestaurang med eget rökeri och liten butik. Sedan 1994 samlar vår musikscen sommartid uttrycksfulla musiker och och musikälskande gäster. Vi anordnar också skaldjursbufféer och hummeraftnar.

Lokal

Åstols Rökeri Åstols Rökeri, Hamnen 4, 471 44 Åstol

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer