Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Michaela Antalova / Martin Küchen Duo

Eventet är avslutat

Michaela Antalova / Martin Küchen Duo

Biljetter från Gratis

Plats

Datum

10 okt 2020 19:30 - 21:00

Beskrivning

Michaela Antalova(Slovakien/Norge): Slagverk och röst

Martin Küchen (Sverige): saxofoner, virvelresonator, elektronisk tamboura


En kall klar svensk marsmånad 2018. En regntung september i Oslo 2017 och senare i oktober samma år i samma stad. Sommarmånaden juli 2019. På landet in mot svenska gränsen, fast ännu på den norska sidan. Ett stort hus. Ur vilket musik strömmar. Michaela Antalovas röst och händer och slagverk och Martin Küchens händer och saxofoner och virvelresonator.I Portugal bestämmer sig en medelålders tvåbarnsfar sedemera för att ge ut musiken på LP. I mars 2021 sluts den brutna cirkeln - och öppnar sig mot det globala lyssnarskapet.

Michaela Antalová är en Slovakisk trumslagare och kompositör för närvarande bosatt i Norge. Michaela rör sig mellan en rad olika musikaliska stilar, utforskande barock, världsmusik, sing&songwriter samt experimentell uttryck genom improvisation.Hon har samarbetat med musiker så som Lę Quan Ninh, Chris Corsano, Martin Küchen, Knut Reiersrud, Kim Myhr, Atle Nymo, Mats Eilertsen, Sudeshna Bhattacharya, Hans Kjorstad och Bjarte Eike.

Martin Kuchen spelar alt-, tenor-, sopran-, och barritonsaxofon. Turnerar flitigt internationellt med jazz- och improvisationsensembler och komponerar musik för egna projekt så som Trespass Trio, Angles 9, All Included och Martin Küchen & Landaeus Trio. Även anlitad i tvärestetiska samarbeten med teater, film, poesi och ljudinstallationer.

Lördagen den 10e okt kl 19.30

Samlingssalen, Gerlesborgsskolan

Restaurangen har som vanligt öppet innan och efter konserten. 

Entré: 100 kr

Studenter på konstskolan samt scenkonst: fri entré

Barn under 12 år: fri entré 

 Martin Küchen

Lokal

Gerlesborgsskolan Gerlesborgsskolan, 1, 457 48 Hamburgsund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.