Meta Roos Trio

Meta Roos Trio

Från 160,00 SEK

Plats

Datum

12 apr 2023 19:00 - 21:00

Beskrivning

Meta Roos Trio 

Meta Roos är nog den svängigaste Dalkullan med en bredd som få artister. Hon gillar mångsidigheten i sitt liv som artist. Ni kunde höra henne i ledtemat från Lejonkungen ”En värld full av liv” Har gjort en kritikerrosad cd med material från Ella Fitzgeralds låtskatt ”Meta sings Ella”

Detta år är det 100 år sedan Ella föddes !

I utlåtandet från Monica Zetterlunds stipendiet kan man läsa”Meta Roos har genom åren förnöjt publiken på jazz och underhållningsscener. Denna genuina dalkulla övertygar i allt hon tar sig för.

Hennes otroligt fina röst tillsammans med härlig timing och uppfattning gör oss i publiken andlösa”

Hon har även erhållit Ulla Billqvist och Anita O´Day- priset.

I flera år har hon spelat revy med Peter Flack och gör huvudrollen som Brus-Britta i ett utav Rune Lindströms Dalaspel ”Sagan om den underbara pälsen”

Här får vi möta henne tillsammans med två av hennes favorit musikanter. Hennes make, Jan Ottesen gitarr och jämtlänningen Per V. Johansson på bas. Två musiker med stor erfarenhet av det svenska musiklivet. Här bjuder Meta sin publik på allt från dalavisor, till låtar ur den amerikanska sångboken.Vackra ballader och svänget, det finna alltid med !

Biljetterna släpps  22 mars. Förköp avslutas 18:00 konsertdagen. Eventuellt överblivna biljetter vid entrén.

Lokal

Wasabryggeriet Wasabryggeriet, Sveagränd 1, 78433 Borlänge

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.