skip to main content

Mercury Rev | Slaktkyrkan

Nyligen tillagt

Mercury Rev | Slaktkyrkan

Från 275,00 SEK

Plats

Datum

17 nov 2024 19:00 - 23:00

Beskrivning

Band: Mercury Rev
Datum: Söndag 17 november
Insläpp: 19.00
Live från: 20.00
Lokal: Slaktkyrkan
Åldersgräns: 13+ år i målsmans sällskap

Sedan Mercury Rev bildades 1989 har de gjort karriär genom att djärvt utforska gränserna för den konstnärliga uppfattningen och kanalisera färger, ljud och visioner som alltid verkar ligga precis utanför vår dödliga räckvidd. The Guardian hyllade gruppen som "en raritet inom indierocken: ett band som ständigt har utvecklat sitt sound, tänjt på gränserna för vad rockmusik faktiskt innebär under 25 år och lånat från jazz, funk, doo-wop, techno, folk och mycket mer längs vägen", medan Rolling Stone berömde deras "majestätiska kaos" och BBC hyllade deras "skimrande psykedeliska pop, uppslukande indierock, [och] spektakulärt fängslande passager av överdådig instrumentering". Bandets debut 1991, "Yerself Is Steam", hamnade på Pitchforks lista över de bästa Shoegaze-albumen genom tiderna och genombrottet 1998, "Deserter's Songs", utsågs till årets album av NME när det släpptes.

Stora festival- och TV-framträdanden runt om i världen befäste deras status som den sällsynta grupp som kan balansera på gränsen mellan mainstream och progressivt musikaliskt och tekniskt experimenterande, men bandets resa var också tumultartad, full av förändringar i sättningen, motgångar och brustna hjärtan....

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Slaktkyrkan, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer