skip to main content

Meningsfulla samtal: Att kunna berätta och lyssna, utan att värdera

Få biljetter kvar

Meningsfulla samtal: Att kunna berätta och lyssna, utan att värdera

Från 340,00 SEK

Beskrivning

Välkommen till en kombinerad AW-workshop, där jag bjuder på dricka med tilltugg och pratar om konsten att skapa trygga och meningsfulla samtal. Och, om vilka förmågor vi behöver träna på för att lyckas med det.

All dialog baseras primärt på två roller, den som berättar och den som lyssnar. Men hur gör man för att det ska bli ett meningsfullt samtal?

En utmaning är att kunna beskriva sina upplevelser utan att lägga in värderingar som gör att den andre kanske får svårt att lyssna. En annan utmaning är att kunna lyssna med bibehållen nyfikenhet och fokus på den andres perspektiv, utan att bli distraherad av sina egna tankar och behov av att få påverka.

Med avstamp i dessa två roller (eller beteenden) utforskar jag de mänskliga, medfödda förmågor vi alla besitter och som vi behöver använda oss av för att skapa samtal som ger mening och kvalitet i en relation - oavsett om det är på jobbet eller privat. Jag går även igenom hur vi praktiskt kan träna på att dansa mellan berättare och lyssnare, så att vi kan bjuda upp andra till samtal som flödar trygghet.

Varmt välkommen!

Lite mer om Meningsfulla samtal

Att 'beskriva sina upplevelser' och att 'nyfiket utforska andras perspektiv' är två av de fem mänskliga förmågor som utgör modellen för Meningsfulla samtal (mitt alternativ till Feedback). En förmåga som blir allt viktigare i de turbulenta tider som vi lever i.

Modellen är ett ramverk att nyttja för att föra samtal med sig själv, såväl som med andra och utgår från neurovetenskaplig forskning (bl a SCARF-modellen), beteendevetenskapliga teorier, evolutionär forskning och österländsk visdom.

Boken "Feedbackrevolutionen" kommer finnas tillgänglig att köpa på plats.

Lokal

Prästgatan 28, 111 29 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer