skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Meningen med livet - Tove Berglund & Ludvig Daae

Eventet är avslutat

Meningen med livet - Tove Berglund & Ludvig Daae

Från 120,00 SEK

Plats

Datum

22 maj 2024 18:00 - 21:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Undersök livets ödesfråga, vad är egentligen meningen med livet?

Meningen med livet är en interaktiv helkväll där du tillsammans med konstnären Tove Berglund och koreografen Ludvig Daae undersöker en av livets stora ödesfrågor. I en husvagnspark där varje husvagn bjuder på en unik ingång till meningen med livet möter du en filosof, får en one-on-one konsert och upplever en skogspromenad kantad av koreografiska inslag.

Kanske är det ett friskt bad i sommarkvällen som är meningen med livet, eller smaken av tillagad mat efter en upplevelserik dag? Oavsett vad det är som skänker din tillvaro betydelse, så avslutas den här försommarkvällen runt lägerelden i ett förtroligt samtal om meningen med livet.


Information

Ingår det någon mat?
Vi kommer bjuda på ett lättare kvällsmål och är det så att du har någon allergi vore det fint om du meddelar oss det på info@vitlycke.org

Bastu & Bad
Föreställningen innehåller en möjlighet att bada bastu vilket vi verkligen rekommenderar. Men glöm inte badlakan och badkläder om du ska bada bastu. Om du vill kan du superförbereda genom att redan komma ombytt till badkläder.

Det finns inget dåligt väder…
Såklart kommer solen stråla när vi ses men vi ber er ta med kläder efter väder. Vi kommer att vara utomhus under evenemanget så tag gärna med något varmt att ha på dig då sen kväll kan bli lite kylig.

Om du använder något hjälpmedel för att ta dig fram eller om det är något annat vi behöver veta om dig får ni gärna meddela oss det.

Ser fram emot att möta dig!


Medverkande

Idé: Tove Berglund
Av och med: Tove Berglund och Ludvig Daae
Filosof: Lars Samuelsson
Teknisk samordnare: Nils Andrén
Producenter: Johnson & Bergsmark
Research och kommunikation: Johanna Nordin
Samproduktion: Norrlandsoperan, Dansnät Sverige
Med stöd av: Kulturrådet, Estrad Norr, Konstnärsnämnden
Foto: Chrisander Brun
Längd: 3,5 h

Bohuslänsk danskonstnär: Camilla Klemming

Bohuslänsk musiker: Kristian Wolski

Bohuslänsk ”livserfaren”: Colin Wheatley

Matsamarbete med Sanna Rask, vegankock

Turnerar med Dansnät Sverige hösten 2023 och våren 2024.

Lokal

Vitlycke Centre for Performing Arts, Vitlycke gård 3, 457 93 Tanumshede

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer