skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

MEMORIALS (UK) + HÅLA DUETT (FR/SE)

Eventet är avslutat

MEMORIALS (UK) + HÅLA DUETT (FR/SE)

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

2 feb 2024 19:00 - 23:00

Beskrivning

Koloni fyller 20 år och Stationen fyller 5 år och tillsammans firar vi in 2024 med den brittiska duon MEMORIALS och fransksvenska HÅLA DUETT! Varmt välkomna!

Koloni är är en nomadisk experimentell klubbscen med musik, film och konst (http://www.kolonigbg.com).

MEMORIALS är Verity Susman, tidigare medlem i indierockbandet Electrelane, och Matthew Simms, tidigare i WIRE, It Hugs Back, Better Corners, UUUU mfl. https://memorialsmusic.bandcam...

HÅLA DUETT består av trummisen Yann Joussein och gitarristen Sheik Anorak som tillsammans utforskar de minimala, kantiga, och svängiga aspekterna av till exempel tysk krautrock och västafrikansk ökenblues.

http://www.collectifcoax.com/artist/hala-duett


19.00 DÖRRAR / KÖK

20.30 PÅ SCEN

Till Stationen tar du dig enklast kollektivt. För tillfället är trafiken på bohusbanan avstängt och ersättningsbussar är insatta mellan Stenungsund och Uddevalla. För aktuella avgångar och tider, kolla http://www.vasttrafik.se.


Mer info på http://www.stationen.org

Lokal

STATIONEN i Svenshögen, Svenshögen 421, 444 97 Svenshögen

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer